Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Εκβιασμός προς την Κύπρο: "Δεν θα σας αφήσουμε να διαχειριστείτε το φυσικό αέριο αν δεν..."


Ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε σχετικά με το Κυπριακό: «Αν δεν δεχτείτε λύση στο Κυπριακό δεν θα σας αφήσουμε να διαχειριστείτε και να αξιοποιήσετε τα αποθέματα φυσικού αερίου». Ο ίδιος δήλωσε πως μπορεί η διαπραγμάτευση να βρίσκεται σε καλή πορεία, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη... ενώ παράλληλα λίγο καιρό πριν, καλούσε τον λαό της Κύπρου, να δράξει την ευκαιρία που του δίνεται για την λύση του ζητήματος της. Το Κυπριακό, σύμφωνα με τον κ. Έιντε, μπορεί να λυθεί μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Τόνισε πως θα υπάρξει πρόβλημα στη διαχείριση του φυσικού αερίου: «Μια ενωμένη Κύπρος θα δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες γι' ανάπτυξη. Θέσεις εργασίας, ευημερία και δυνατότητες για νέους ανθρώπους να έχουν εισόδημα στην Κύπρο και να μη φεύγουν στο εξωτερικό. Το κόστος της μη λύσης είναι τεράστιο. Με μια πολιτική λύση, το φυσικό αέριο που ανακαλύφθηκε στην περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος όλων των Κυπρίων. Γνωρίζουμε από την πρόσφατη ιστορία ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να προχωρήσεις σε μια οικονομία υδρογονανθράκων, όσο υπάρχει πολιτική διαίρεση».

2 σχόλια:

  1. ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παρασκήνιο του εγκλήματος , πιο μπροστά ένας μαύρος ,τι να κάνουμε , τώρα βρήκαν ενα ασιάτη ,δεν ξέρω ίσως είναι καλά να περιμένουμε ενα σουπερ ανατολικό ,ενα ιάπωνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive