Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Αυτός υπογράφει ΠΑΝΤΟΥ, Στο ΚΚΕ, στο ΛΑ.Ο.Σ. στη Ν.Δ. Γ.Κύρτσος: "Γιατί Υπέγραψα υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη"


Την προτίμησή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ εκδήλωσε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Γιώργος Κύρτσος. «Υπέγραψα υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι επειδή είναι Μητσοτάκης, αλλά επειδή ξέρω τον Κυριάκο. Είναι ένας άνθρωπος με οικονομικές γνώσεις, έχει δουλέψει...
και στον τραπεζικό τομέα, ξέρει, έχει φοβερή απήχηση στους ευρωπαϊκούς κύκλους που παίρνουν τις αποφάσεις. Πολύ καλός είναι και ο Μεϊμαράκης σε ό,τι αφορά τη συσπείρωση του κόμματος» είπε. Σε ό,τι αφορά τη στάση των ψηφοφόρων απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Κύρτσος σχολίασε: «Η τιμωρία της ΝΔ έχει σχέση με τις κυβερνητικές της επιδόσεις και είναι λογικό να συνεχίζεται [...] Σε 7-8 μήνες, ο κόσμος δεν αλλάζει γνώμη. Αυτό επιβεβαιώθηκε στις κάλπες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν δίνει ευκαιρίες στη Νέα Δημοκρατία».

Σημείωσε ακόμη πως η εκλογή προέδρου στο κόμμα «δεν είναι το τέλος μιας δυσκολίας [...] είναι το ξεκίνημα μιας νέας πορείας». «Για να απευθυνθούμε στα δυναμικά επαγγελματικά και κοινωνικά στρώματα, τα οποία κακομεταχειριστήκαμε επί μνημονίου, να απευθυνθούμε στις γυναίκες, οι οποίες μας έχουν γυρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πλάτη -μας εμπιστεύονται πολύ λιγότερο από τους άνδρες- να απευθυνθούμε στη νεολαία. Όλα αυτά είναι μπροστά μας. Επομένως, η εκλογή του ηγέτη δεν είναι να επιστρέψουμε στον τηλεοπτικό καναπέ και να περιμένουμε πώς θα φθαρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι για να δούμε πώς θα συντονίσουμε τις δυνάμεις μας για να γίνουμε εμείς καλύτεροι, πιο ελκυστικοί και να ασκήσουμε με εποικοδομητικό τρόπο πίεση στην κυβέρνηση για να αποφύγει τα χειρότερα» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive