Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ" Έκλεισαν τη Βουλή και διέγραψαν τυχόν ευθύνες για τα υποβρύχια! Λαϊκή δικαιοσύνη ΤΩΡΑ!!

Έκλεισαν τη Βουλή και διέγραψαν τυχόν ευθύνες για τα υποβρύχια!

Η δικογραφία κατά Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου διαβιβάστηκε λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή, ενώ «αράχνιαζε» για μήνες στα συρτάρια. Δικογραφία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των πρώην Υπουργών του ΠΑΣΟΚ Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε στη Βουλή από την εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της εισαγγελίας, η δικογραφία σχηματίστηκε κατόπιν της υποβολής από την Ζωή Κωνσταντοπούλου...
των πρακτικών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής (18/12/2013) για την υπόθεση των υποβρυχίων. Στο έγγραφο αναφέρεται: «Σας αναφέρουμε ότι από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών - μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17/10/2010 κ.ε. Επομένως θα πρέπει να υποβληθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 86 Συντ., 1 και 4 Ν. 3126/2003 και 83 παρ. 1 του Κανονισμού της Βουλής, στην κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου». Και ενώ αυτό το έγγραφο έχει ημερομηνία 18 Μαρτίου 2014, το διαβιβαστικό έγγραφο που έφτασε στη Βουλή, φέρει ημερομηνία 4 Ιουνίου 2014, ημέρα κατά την οποία θυροκολλήθηκε εκτάκτως το κλείσιμο της Βουλής! Υπενθυμίζεται ότι με την λήξη των εργασιών της δεύτερης Συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής την 4η Ιουνίου, βάση Συντάγματος (με τον σκανδαλώδη νόμο Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών) παραγράφονται οποιεσδήποτε τυχόν ποινικές ευθύνες Υπουργών και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης που αναδείχτηκε από τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive