Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "ΚΑΙΝΕ" ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ. Κόντρα Καμμένου - ΣΥΡΙΖΑ για τη στράτευση των γυναικών

Φωτιές στην κυβερνητική συνεργασία άναψε η δήλωση του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής, ότι η κυβέρνηση εξετάσει πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών.   Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε άμεσα -με ανάρτησή της στο Twitter- ότι πρόταση Καμμένου για εθελοντική στράτευση των γυναικών, βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ....

Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, υπάρχουν νέοι κυβερνητικοί τριγμοί στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς η υπόθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια των έντονων διαφωνιών που είχε εκφράσει η Κίνηση των «53» για την υπουργοποίηση στελεχών, όπως ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Χρήστος Ζώης, ο Τέρενς Κουίκ, αλλά και ο Νίκος Νικολόπουλος. 
Η Ράνια Σβίγκου έσπευσε να καταστήσει σαφή την αντίθεση  της Κουμουνδούρου σε οποιαδήποτε συζήτηση για τις γυναίκες και τον στρατό, εκφράζοντας την επίσημη θέση του κόμματος, ως εκπρόσωπος Τύπου. Η θέση αυτή αποτελεί την μετεκλογική πρώτη διαφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive