Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Η Θεία παντρεύεται τον ανιψιό!

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και αυτό για μια ακόμα φορά επικαιροποιείται με αφορμή το γεγονός ότι ο φλογερός έρωτας της θείας προς τον ανιψιό θα έχει ευτυχή κατάληξη, καθώς ήδη οι δύο πρωταγωνιστές έχουν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα προκειμένου να βγουν οι άδειες γάμου τους. Μάλιστα για καλό και για… κακό φρόντισαν η έκδοση των αδειών γάμου να γίνει στην Αθήνα. Η υπόθεση...
– την οποία είχε αποκαλύψει ο «Κόσμος» πριν από ένα χρόνο περίπου, άφορα στον έρωτα μιας θείας με τον ανιψιό της, των οποίων τα σπίτια ήταν πολύ κοντά στο τοπικό διαμέρισμα του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας όπου διέμεναν
Ο έρωτας είχε αποκαλυφθεί όταν μια ημέρα ο άντρας της που είχε φύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητό του για την Αιγιάλεια, προκειμένου να παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση, ξέμεινε λόγω βλάβης στο ύψος της Νέας Εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να πάρει ταξί και να γυρίσει στο σπίτι.
Εκεί έκπληκτος συνέλαβε τη γυναίκα του να είναι σε τρυφερές στιγμές με τον ανιψιό του τον οποίο ξυλοφόρτωσε.
Η υπόθεση είχε και συνέχεια καθώς όταν επέστρεψαν στο σπίτι και οι γονείς του «μικρού» και έγιναν γνωστά τα όσα είχαν προηγηθεί, ο πατέρας του ήρθε στα χέρια με τον άντρα της νύφης του, γιατί χειροδίκησε σε βάρος του παιδιού του, αντί να μαζέψει τη γυναίκα του που τον αποπλάνησε!!!
Η αποκάλυψη του σκανδάλου είχε σαν αποτέλεσμα η χυμώδεις και ανήσυχη θεία να μετακομίσει σε μια νύχτα στην Αθήνα, ενώ λίγους μήνες αργότερα την ακολούθησε στην ίδια στέγη και ο ερωτοχτυπημένος μαζί της ανιψιός, ο οποίος είχε ενηλικιωθεί.
Η έκδοση των αδειών γάμου είναι το επιστέγασμα του σφοδρού έρωτά τους ενώ την ίδια ώρα η οικογένεια του «μικρού» στέλνει μηνύματα, με τα οποία την προειδοποιεί πως εαν τολμήσει να παντρευτεί με το γιό τους, τότε θα γίνει μεγάλο κακό.
dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive