Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει...


Πλήθος διακεκριμένων επιστημόνων προειδοποιούν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση παρουσιάζει πολλά σημάδια κατάρρευσης. Μια κατάρρευση η οποία βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ'όσο νομίζουμε και θα παρασύρει στο διάβα της όλους τους λαούς που κατοικούν στην ήπειρο....

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι αδύναμοι, διαιρεμένοι, δέσμιοι των προσωπικών και εθνικών συμφερόντων τους, και προφανώς δεν είναι σε θέση να παρουσιάσουν μια πειστική εικόνα των μελλοντικών παροχών που θα μπορούσε να δώσουν μια ανάσα πνοής στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», αναφέρει ο Philippe Legrand Βρετανός οικονομολόγος που αρθρογραφεί στην εφημερίδα New York Times.
«Η κρίση στη ζώνη του ευρώ έχει οδηγήσει στον κατακερματισμό των χρηματοδοτικών ροών, στην απόκλιση των οικονομιών διαφόρων χωρών (Ελλάδα), στην μείωση της πολιτικής στήριξης των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, καθώς και στην στείρα αντιπολίτευση σε ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες», είπε ο ίδιος, σύμφωνα με δημοσίευμα .
«Τώρα, όμως, οι Βρυξέλλες άρχισαν να θέτουν εμπόδια προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τους ελέγχους στα σύνορα . Η τεράστια μεταναστευτική κρίση οδηγεί σε παραβίαση της ελευθερίας της κυκλοφορίας και του εμπορίου μεταξύ των χωρών της ΕΕ , αυξάνοντας τον κίνδυνο η Βρετανία να ψηφίσει υπέρ της απόσχισης από την ΕΕ», λέει ο Legrand.

1 σχόλιο:

  1. Αὐτὰ τὰ ἔλεγε ὁ Κολοκοτρώνης ἀπευθυνόμενος εἰς Ἕλληνας.
    Σήμερα Ἕλληνες δὲν ὑπάρχουν ὁπότε τὰ λόγια αὐτὰ εἶναι ἄνευ σημασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive