Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Φωτιά στη ΝΔ βάζει το κόψιμο Άδωνι: Βλάψατε τη ΝΔ



Φωτιά στη Νέα Δημοκρατία άναψε το κόψιμο του Άδωνι Γεωργιαδη από την κούρσα διαδοχής στο κόμμα. Κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων και οι συνυποψήφιοί του, τάχθηκαν ήδη με αναρτήσεις τους στο Twitter υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη, ενώ επεσήμαναν ότι η απόφαση αυτή βλάπτει τη ΝΔ.  «Δεν συμφωνώ με την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη....

Υπερβολική προσκόλληση στον τύπο από την ΚΕΦΕ...», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο οποίος νωρίτερα είχε σημειώσει πως «ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Α. Γεωργιάδη. Η τυπολατρία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας. Καλή δύναμη σε όλους μας!».  «Διαφωνώ με τον αποκλεισμό του Άδωνις Γεωργιάδης. Πρέπει να του επιτραπεί να είναι υποψήφιος εφόσον έχει τις απαιτούμενες υπογραφές», έγραψε από τη μεριά του ο κ. Τζιτζικώστας.  Πυρά κατά της απόφασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής εξαπέλυσε από τη μεριά του ο κ. Βαρβιτσιώτης. «Απαράδεκτη η απόφαση για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η δημοκρατία κερδίζει στο διάλογο και όχι στην τυπολατρία», έγραψε στο  Twitter.   Σε ανάλογο ύφος ήταν και η ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο που έκανε ο Βασίλης Κικίλιας: «Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με το πνεύμα της παράταξης μας. Επιτέλους εκεί στη Συγγρού ακούστε τη κοινωνία!»   Για απόφαση με πολιτικό κόστος και εξευτελισμό της ΝΔ έκαναν λόγο από τη μεριά τους οι Νίκος Δένδιας και Γιώργος Κουμουτσάκος.  «Να απαιτήσουν οι τρεις υποψήφιοι να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη Δεν μπορεί να εξευτελίζεται έτσι η παράταξη», έγραψε ο κ. Δένδιας, ενώ ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε πως: «Έγκαιρα μίλησα για την αναδυόμενη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Η ενότητα γίνεται πλέον το μεγάλο ζητούμενο. 8 λεπτά είναι πολύ λίγα για το μεγάλο πολιτικό κόστος που υφίσταται η παράταξη».   Βλαπτική για την παράταξη χαρακτήρισε την απόφαση και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έγραψε: «Λάθος κ. Παπαμίκο και μελή της επιτροπής, αν κόψατε τον Α. Γεωργιάδη για 6 λεπτά, βλάψατε την παράταξη. Ελπίζω να κάνετε δεκτή την ένσταση».   Τέλος, και ο Νότης Μηταράκης υποστήριξε ότι η υποψηφιότητα Γεωργιάδη πρέπει να γίνει δεκτή: «Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Σεβαστό το "γράμμα του νομού» αλλά τώρα προέχει η ουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive