Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

166 επιθεσεις σκυλιων στην Κομοτηνη! Κάποιος να τα ταϊση μήπως, υπάρχει;



Δύο επιθέσεις ζώων ανά τρεις μέρες καταγράφονται από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα στη Ροδόπη. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Κομοτηνής. Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοτική παράταξη Σπάρτακος μετά από ερώτηση που έγινε στο νοσοκομείο...
«Σε απάντησή του από 17/9/2015 εγγράφου σας, σας γνωρίζουμε ότι από 1/1/2015 έως 24/9/2015 προσήλθαν στα ΤΕΠ του νοσοκομείου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε εκατό εξήντα έξι (166) πολίτες οι οποίοι τραυματίσθηκαν από επιθέσεις σκύλων», είναι η απάντηση που δόθηκε από το νοσοκομείο και υπογράφεται από τον προϊστάμενο της γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων. Το νούμερο είναι εντυπωσιακό και θορύβησε ακόμα και όσους ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτή. 
 http://www.xronos.gr/detail.php?ID=99345

2 σχόλια:

  1. ειμαι απο κομοτηνη και ετσι ειναι ο δημαρχος ενας μπινες αδιαφορος για την πολη ,και η μονη μεριμνα του ειναι μηπως και κακοκαρδισει τους σκατοτουρκους τους γυφτους και τους εβραιους ,που για τους τελευταιους εχει κανει και μνημειο στο παρκο κοντα στην εκκλησια της αγιας παρασκευης παρακαλω.ξερεται το ολοκαυτωμα ,μονο τα ολοκαυτωματα των ελληνων απο τους βρωμοτουρκους [που πισω ηταν οι οβριοι ]δεν υπαρχουν στη κομοτηνη .α..εχουμε αγαλμα αλλον ενα οβριο σφαγεα του ελληνισμου το βενιζελο που τον ονομαζουν τον καταραμενο και εθναρχη .οσο για τα σκυλια τα περισσοτερα τα ειχαν στα σπιτια ,και αφου τα βαρεθηκαν ξαφνικα εγιναν αδεσποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive