Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ. "Βαγγέλη σέξυ, σκίσε τον Αλέξη" (video)


Το ΄πιασε το νόημα ο Βαγγέλας και μιλάει τη γλώσσα του πεζοδρομίου που γουστάρουν οι Έλληνες. Με τα επιστημονικά του Σαμαρά και τα succes story άδειασε η ΝΔ. Ο κόσμος δεν παίρνει στα σοβαρά την πολιτική, την αντιλαμβάνεται σαν έναν αγώνα κατς και περιμένει θέαμα, αφού "άρτον" ξέρει ότι δεν θα του δώσει κανείς. Έτσι, οι ΝεοΔημοκράτες συσπειρώνονται μετά από χρόνια στο πρόσωπο του brutal Βαγγέλα, στον οποίο αποδίδουν χαρακτηριστικά επιβήτορα του Αλέξη Τσίπρα, που αρχίζει να ξεθωριάζει...
 καθώς για πρώτη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ περνάει σε δημοφιλία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ικανοποιημένος από τον παλμό της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ηράκλειο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. "Ειλικρινά... θέλω, από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλους τους Κρητικούς πολίτες, ιδιαίτερα τους πολίτες του νομού Ηρακλείου, που βρίσκομαι σήμερα. 
Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός που μου έδωσαν και η ανάταση, η πολιτική και η ηθική, που τώρα αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στο Ηράκλειο.

""Βαγγέλη σέξυ, σκίσε τον Αλέξη" φώναζαν αναθαρρημένοι οι οπαδοί.

1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν θα κρύψει ποτέ την πραγματικότητα, είπε ότι μπροστά μας δεν βρίσκονται ευκολίες, για να τονίσει πως όμως «τα πιο δύσκολα είναι πλέον πίσω μας», ότι μπροστά μας δεν βρίσκεται ούτε το χάος, ούτε η πτώχευση ούτε όμως η υποταγή, «ούτε τα κορακίστικα του παλιού που ξαφνικά αναθάρρησε από την αραίωση των γραμμών μας και σηκώνει κεφάλι». Μπροστά μας, συνέχισε, βρίσκεται η δυνατότητα να ξεφύγουμε από τη μέγγενη, η ελπίδα όχι ως θαύμα, αλλά η ελπίδα που θα 'ρθει από τους αγώνες, το πείσμα, την επιμονή, την αποφασιστικότητα, «για να ξεκολλήσουμε τη χώρα και τον λαό από τη λάσπη». Σημείωσε ότι «αυτή τη φορά είναι ισχυρή η ελπίδα γιατί ξέρουμε τον δρόμο και ξέρουμε πώς να το παλέψουμε». - ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ , ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ,ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ .ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ,ΘΑΥΜΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΠΟΧΗ ΔΥΣΚΟΛΟ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ,ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ , ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΣ , ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ , ΑΣΥΝΑΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ , ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ .ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ .ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ , ΞΕΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΥΣΗ , ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 1974 ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΑΙ . ΚΑΙΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive