Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Θέλετε τη "σουπίτσα" σας; ΤΟΤΕ δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ το ΜΟΥΦΑ Debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη. ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ θα συγκυβερνήσουν !!

Live το Debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις
Στο αποψινό debate στρέφουν το βλέμμα τους τα επιτελεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη...
Το debate θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 9 το βράδυ από το studio 3 της ΕΡΤ. Στιγμές έντασης επικράτησαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.   Μεταλλωρύχοι από τα ορυχεία στις Σκουριές προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης λίγη ώρα πριν την τηλεμαχία των Αλέξη Τσίπρα και Ευ.Μεϊμαράκη.
Οι μεταλλωρύχοι επιχείρησαν να αποκλείσουν την είσοδο στο κτίριο και επενέβησαν οι άνδρες της Αστυνομίας προκειμένου να μείνει ανοιχτή η είσοδος ενόψει της άφιξης των δυο πολιτικών αρχηγών.
Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό
20:33 'Εφτασε στην ΕΡΤ ο Αλέξης Τσίπρας
20:23 Εξαιτίας της έντασης μεταξύ ΜΑΤ και μεταλλωρύχων, οι δημοσιογράφοι του αποψινού debate μπήκαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από την πλαϊνή είσοδο.
20:18 Εν τω μεταξύ, η συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Όλγα Γεροβασίλη, περιμένει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
20:04 Τα ΜΑΤ χτυπούν τους μεταλλωρύχους!
Το θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!
Όπως προαναφέραμε, δυνάμεις των ΜΑΤ ζήτησαν από τους μεταλλωρύχους να αποχωρήσουν από την είσοδο των εγκαταστάσεων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, με τους τελευταίους να αρνούνται και τα αίματα να μην αργούν να... "ανάψουν".
Οι άνδρες των ΜΑΤ επιχειρούν να τους απωθήσουν, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως οι μεταλλωρύχοι έχουν δεχθεί χτυπήματα!
20:01 Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα με τους μεταλλωρύχους έξω από την ΕΡΤ!
19:54 Ζητούν συνάντηση με Τσίπρα - Μεϊμαράκη!
Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν καταφθάσει στο σημείο και ζητούν από τους μεταλλωρύχους να αποχωρήσουν από την κεντρική είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.
Οι τελευταίοι αρνούνται και ζητούν συνάντηση με Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι όπως προαναφέραμε αναμένεται να φτάσουν σε λίγα λεπτά για το debate.
Οι νέοι όροι της κρίσιμης τηλεμαχίας
Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θα καθίσουν δίπλα- δίπλα, ενώ απέναντί τους θα βρεθούν οι ίδιοι δημοσιογράφοι που υπέβαλαν τις ερωτήσεις και στο προηγούμενο debate και είναι οι: Όλγα Τρέμη (MEGA), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).
Τον ρόλο του συντονιστή, θα έχει και αυτή τη βραδιά ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ1 Πάνος Χαρίτος.
H σημερινή διαδικασία περιλαμβάνει αρκετές καινοτομίες με σημαντικότερη τη λεγόμενη «κόκκινη κάρτα», τη δυνατότητα δηλαδή που έχει ένας αρχηγός να πάρει το λόγο αμέσως μετά την απάντηση του «αντιπάλου του» για ένα λεπτό.
Ο πρώτος γύρος θα περιλαμβάνει δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα θα περιλαμβάνει ερωτήσεις που θα αφορούν οικονομία, ανάπτυξη, κοινωνική πολιτική και δημόσια διοίκηση. Στη δεύτερη ενότητα θα υπάρξουν ερωτήσεις για την εξωτερική πολιτική.
Οι πολιτικοί αρχηγοί θα δεχθούν συνολικά δώδεκα ερωτήσεις, οι πρώτες έξι στην πρώτη ενότητα και οι άλλες έξι στη δεύτερη. Επίσης, θα έχουν το δικαίωμα να δείξουν τρεις φορές «κόκκινη κάρτα» στον «αντίπαλό» σε κάθε ενότητα. Όταν θα απαντά ο κάθε πολιτικός αρχηγός, η κάμερα θα δείχνει και τους δύο ώστε να διακρίνονται οι αντιδράσεις του καθενός.
Στον δεύτερο γύρο της τηλεμαχίας, ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα έχει το δικαίωμα να κάνει μία ερώτηση στον άλλο πολιτικό αρχηγό.
Στον τρίτο γύρο, ο συντονιστής της βραδιάς Πάνος Χαρίτος θα κάνει δύο ίδιες ερωτήσεις προς τους κ.κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη χωρίς δικαίωμα followup.
Τέλος, στον τελευταίο τέταρτο γύρο, ο κάθε πολιτικός αρχηγός θα απευθύνει το καταληκτικό του μήνυμα.
Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τη δεύτερη τηλεμαχία ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Ευ.Μεϊμαράκη.

1 σχόλιο:

  1. Ἀκριβῶς!!!
    Κυβέρνησι ΠΡΟΚΑΤ θὰ ἔχουμε.
    Καὶ γι αύτὸν ἀκριβῶς τὸν λόγο κανεὶς νὰ μὴ τρέξῃ στὴς κάλπες.
    Ἄς βγάλουμε πρῶτο κόμμα τὴν ἀποχὴ ρὲ Ἕλληνες καὶ μοιραίως πολλὰ θὰ ἀλλάξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive