Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ

Ïìéëßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá óôçí ÊïéíïâïõëåõôéêÞ ÏìÜäá ôïõ ÓÕÑÉÆÁ ôçí Ôñßôç 16 Éïõíßïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Τριήμερες εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, στην οποία προήδρευε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοινώθηκαν την επομένη των εκλογών. Η διαδικασία θα ξεκινήσει με κλειστή συνεδρίαση σήμερα, Τρίτη. Για τις ανοιχτές συνεδριάσεις, που μεταδίδονται από το κανάλι της Βουλής, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. Η κ. Κωνσταντοπούλου μετά την αποτυχία της...
να επανεκλεγεί άφησε αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, αν και χωρίς την ένταση που διέκρινε ανάλογες τοποθετήσεις της κατά την προεκλογική περίοδο. «Μέχρι να παραδώσω στον επόμενο πρόεδρο της Βουλής, θα υπηρετήσω το καθήκον μου και το πολίτευμα» είπε, σημειώνοντας ότι βάσει της ενημέρωσης την οποία είχε από τα μέσα ενημέρωσης, οι διαδικασίες παροχής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης στον νικητή των εκλογών από τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχαν δρομολογηθεί πριν από την τυπική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ίδια προς τον Πρόεδρο.
Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής συγκαλεί την Επιτροπή εξωκοινοβουλευτικών προσώπων, την οποία συγκρότησε με απόφασή της για τον έλεγχο νομιμότητας του δημόσιου Χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive