Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: "Αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή αποχωρώ από τη πολιτική", ΣΤΟΙΧΗΜΑ; ΚΑΙ δεν θα μπείς ΚΑΙ δεν θα φύγεις.

Image

Θα αποχωρήσει από την πολιτική αν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν ση Βουλή ,στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου,δήλωσε ο Πάνος Καμμένος. (Αλήθεια λέει, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έλεγε ότι ΔΕΝ θα ψηφίσει ... μνημόνια)
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 είπε:...«Εγώ θα αποχωρήσω από την πολιτική. Αν δεν μπούμε στη Βουλή και ο ελληνικός λαός δεν θέλει τη δική μας φωνή, εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να παραμείνω στην πολιτική».
Παρά την απειλή αποχώρησής του ο Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα διαλυθούν:
«Δεν διαλύεται το κόμμα, είναι ένα κίνημα πολιτών, θα προχωρήσει, θα γίνει ένα συνέδριο κ.ο.κ.».
Τι θα κάνει αν μπει στη Βουλή;
Δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει συμμετοχή σε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Όταν ρωτήθηκε για το Ποτάμι ο κ.Καμμένος είπε ότι «αν ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθαρίσει τα εθνικά θέματα και τα θέματα της εκκλησίας, να κάτσουμε να μιλήσουμε για ορισμένα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive