Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αποτύχατε και σε αυτές τις εκλογές Βαγγέλη Μεϊμαράκη.‏ Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

ΤΣΙΠΡΑΣ   ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ
Βαγγέλη έγινες αρχηγός άσχημη στιγμή και δύσκολη για την Ελλάδα ώρα
καί είσαι ο πλέον ακατάλληλος για να πάει μπροστά ή χώρα. 
Ή «λαϊκή σου ή μαγκιά» απήχηση δεν έχει τώρα, ούτε στα ντιμπέιτ οι ατάκες σου οι προκάτ δίνουν προβάδισμα σε σένα καί στο κόμμα. Ή επιθετικότητά σου όμως ,ταιριάζει απόλυτα με την φράση της νύχτας  του«αυτοφωράκιας»πού είναι τίτλος «φουσκωτών» κι όχι για τον αντίπαλό σου των εκλογών...
 Μην έχεις αγωνία Βαγγέλη καί εκνευρισμό, γιατί το δικό μου γκάλοπ αλάνθαστο είναι εδώ, ενίσχυσες τα ποσοστά σου ,αλλά γιά πρώτος ,αν παραμείνεις αρχηγός καί με τέτοια επικίνδυνη πολιτική , θα είναι πολύ δύσκολο να ξαναδείτε φώς. Δεύτερος έρχεσαι Βαγγέλη καί με διαφορά. Την επόμενη φορά ,που θα είναι μακριά, προπονήσου καλύτερα ,αν θέλεις να κάνεις την διαφορά.
Την Κυριακή των εκλογών το αποτέλεσμα θα σε εκνευρίσει πραγματικά.
Γιατί αποτύχατε ακόμα μιά φορά!
Από την πρώην «φίλη σας»,
Θεοδωροβία Πλακά

2 σχόλια:

  1. Κυρία θεοδωροβία ,πάλι μας κατέβηκες ,όνομα που τοχεις και αυτό .βιάζεις την πραγματικότητα κυρία μου . έστω πρώην φίλη ,με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς . αγνοείς τα βασικά κυρία μου , ο καλός καραβοκύρης στην φουρτούνα φαίνεται .την ημέρα των αποτελεσμάτων να κάνεις αποχή από το φαγητό , μην σου σταθεί κάτι στο λαιμό και χάσουμε την πρώην φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καραγιάννη σας επιστρέφω την" χολή σας"στο πρόσωπό μου,σήμερα μία ημέρα μετά τις εκλογές.Δεν θα πέσω στο επίπεδό σας γιατί αρκετή στενοχώρια έχετε με την μεγάλη ήττα σας.
    Είστε κι εσείς καί ή Νέα Δημοκρατία εκτός κοινωνίας," αγαπητέ"....
    Θεοδωροβία Πλακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive