Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ’’ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Γράφει ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ


Να λοιπόν που αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος που κάνουν εκλογές τα υπαλληλάκια του Ρότσιλντ. Σκοπεύουν να επιβάλουν ‘’περιουσιακό φόρο’’ 25% στην κινητή και ακίνητη περιουσία που θα έχει δηλώσει ο κάθε έλληνας στο περιουσιολόγιο που ετοιμάζουν… ένα ‘’κόλπο’’ που σχεδιάζουν 3 χρόνια τώρα και που αποδεικνύει ότι το τέταρτο Ράιχ είναι πραγματικότητα και όχι υπερβολή….
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Αυτό το βρώμικο κόλπο μόνο με μια κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας όλων των οβραιοπροσκυνημένων κομμάτων μπορεί να επιβληθεί….. γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στις ελληνόφωνες καρικατούρες για εκλογές….
Λέτε να μην ξέρουν ότι στις εκλογές θα μοιραστούν οι ψήφοι σε περισσότερα κόμματα καθως οι Έλληνες από οργή θα στραφούν σε μικρότερα κόμματα ? Ε αυτό θέλουν !!!!! έτσι θα γίνει μια κυβέρνηση ‘’ευρείας συνεργασίας’’ η ‘’εθνικής σωτηρίας’’ που θα ληστέψει ότι απέμεινε από την περιούσια του Έλληνα ‘’για να σώσουν και πάλι την πατρίδα’’……
Όταν λοιπόν λέω σε πολλά χαϊβάνια ψηφίστε λευκό , μην τους εξουσιοδοτείται είναι όλοι πουλημένοι,  με κοιτούν σα γελάδια και λένε ότι αυτό είναι ανώριμο και …αντισυνταγματικό σύμφωνα με τον αντισυνταγματικό νόμο του Παυλόπουλου του 2006……!!!!!  ε λοιπόν εσείς ‘’ώριμοι’’ μεγαλοστοχαστές και πολιτικοί αναλυτές δώστε τους την εξουσιοδότηση να σας διαλύσουν , τελειωτικά αυτή τη φορά , μιας και είναι όλοι υπάλληλοι των εβραίων και θα σας προδώσουν και πάλι…… να είστε ‘’συνταγματικά’’ σωστοί σύμφωνα με τον σιωνιστή Παυλόπουλο που συμμετείχε σε όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις που σκλάβωσαν και υποδούλωσαν τη χώρα και που ψήφισαν όλα τα μνημόνια…. Αφού λοιπόν τους εξουσιοδοτήσετε και πάλι να σας εκπροσωπήσουν θα σας βάλουν το φόρο  και θα λένε τα βοθροκαναλα: οι δημοκρατικά εκλεγμένοι πολιτικοί εκπρόσωποι του λαού αποφάσισαν ‘’για να σωθεί η πατρίδα’’ να σας πάρουν ότι απέμεινε και να χρωστούν και τα τρισέγγονα σας….
Και η προφητεία που βαίνει , και αυτή , προς επαλήθευση….
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ:
"ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ..."
Τα γεγονότα του πολέμου πλησιάζουν……..
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

1 σχόλιο:

  1. Οι απόψεις εμπνέουν, δεν επιβάλλονται.
    Διατύπωσε την άποψη σου χωρίς οργή και θυμό και προπάντων χωρίς απαξίωση σε όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσενα.
    Αν όσοι πιστεύουν στο δικαίωμα ψήφου είναι για εσένα γελάδια, τότε συγνώμη, αλλά κακώς αρθρογραφείς.
    Αν θέλεις να σε σεβαστεί ο αναγνώστης, σεβάσου τον ΠΡΩΤΑ εσύ.

    Κάποιος που ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive