Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος, ποιος, ποιος, ο Γονίδης ο «γιατρός». Γράφει τώρα «θεραπευτική μουσική»



Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος φαίνεται ότι έκανε την εμφάνισή της στον νιόπαντρο καλλιτέχνη Σταμάτη Γονίδη. Ο τραγουδιστής την περασμένη εβδομάδα, έχοντας μαζί του την ωραία, μελαχρινή σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου, σάλπαρε από τα νερά της Κύθνου, που είναι ο τόπος καταγωγής του αλλά και το αγαπημένο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών, με το ιδιωτικό σκάφος του, σε κοντινά νερά για μήνα του μέλιτος... και όχι μόνο! Μεταξύ ξεκούρασης, χαλάρωσης και φαγητού...
και ενώ απολάμβανε τον έρωτα στην αγκαλιά της συζύγου του, αποφάσισε την εσωτερική εγκεφαλική του ενδοσκόπηση. Ο «τροβαδούρος του έρωτα» έχει πάψει να γράφει σε αυτήν τη δεδομένη στιγμή «καψουροτράγουδα», ενώ προτιμά τη μελέτη της Ιατρικής! Ασχολείται λοιπόν νυχθημερόν με τη συγγραφή μουσικής με θεραπευτικές ιδιότητες. Ο γνωστός ερμηνευτής και συνθέτης, ως νέος «Ιπποκράτης» ανακάλυψε καινούργιες νότες που με την ανάλογη σύνθεση μπορούν να θεραπεύσουν διάφορες ψυχοσωματικές παθήσεις, ακόμη και την αρτηριοσκλήρωση. Ο ίδιος ανέπτυξε το θέμα σε στενούς φίλους και πιστεύει ότι πολύ σύντομα θα μπορέσει να το παρουσιάσει δημόσια και να βοηθήσει πολύ κόσμο, μια και η μουσική είναι πανάκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive