Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Βίντεο-σοκ: Νεκροί 2 δημοσιογράφοι σε ζωντανή σύνδεση

Δύο δημοσιογράφοι έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια από πυρά που δέχθηκαν την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη, η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε ο εργοδότης τους, το τηλεοπτικό δίκτυο WDBJ7, το οποίο και μετέδωσε τις εικόνες από το περιστατικό. Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της επίθεσης. Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές. Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ>>


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη από την εικόνα που έχουν την στιγμή που έπεφτε η κάμερα του εικονολήπτη. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ


«Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η Άλισον και ο Άνταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά», δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.

«Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος», πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.

Η Άλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. "Η Άλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε», σύμφωνα με τον εργοδότη της.

Ο σύντροφός της Άλισον ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία τους γράφοντας πως «δεν το μοιράζονταν δημοσίως», αλλά ο ίδιος και η 24χρονη ήταν πολύ ερωτευμένοι και μόλις είχαν αρχίσει να συγκατοικούν. «Είμαι μουδιασμένος» αναφέρει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive