Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Μύκονος, κόκα και όργια με βiζιτες: Αυτός είναι ο υπουργός που εμπλέκεται!

Το παιχνίδι της βιτρίνας και της δηθενιάς στο κουνιστό νησί είναι η χρυσόσκονη που απλώνεται πάνω απο τα στέκια του και θ΄απλώνεται για πολλά χρόνια ακόμη. Είναι αυτό άλλωστε που κάνει πολλούς ξένους τουρίστες αλλά και Έλληνες έχοντες να επιλέγουν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. «Ότι θέλεις το έχεις». Η γνωστή τακτική που εφήρμοσαν πρώτοι οι Αμερικανοί στο Λας Βέγκας και έκαναν επιστήμη χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Λιμενικός μαζί με τον κολλητό του που σήμερα έχουν τρυφερό «τετ α τετ» με τον ανακριτή διοχέτευαν κοκαΐνη αλλά και βίζιτες σε κροίσους. Απέναντί τους πέρα από τον ανακριτή θα δουν πολλές σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών αλλά και φωτογραφιών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν…
δικαιολογήσουν… υπερκεράσουν.
Κάτι πολύ δύσκολο αφού η ηλεκτρονική παρακολούθησε σε συνάρτηση με την φυσική… δείχνουν καθαρά τον τρόπο που το κύκλωμα λειτουργούσε. Οι διάλογοι από τη Δικογραφία είναι για γέλια και για κλάματα. Από τις πρώτες σελίδες της δικογραφίας ξεχωρίζει το όνομα κορυφαίου πρώην υπουργού για τον οποίο λέει ο συλληφθείς: «Είμαι εδώ με τον …(όνομα υπουργού) ο οποίος ήπιε μαζί μου μια γραμμή και θέλει να μου πάρει μια πiπα και να τον πηδήξω. Έλα εδώ να τον πάρουμε μαζί», ενώ σε άλλο σημείο ο Λιμενικός ακούγεται να λέει: «Καλά αυτή εδώ το χει χάσει ρε. Ήπιαμε μαζί και τώρα είναι έτοιμη. Έλα στην έχω έτοιμη» αναφερόμενος στην πρώην σταρ Ελλάς που είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα media.


Βεβαίως όλη έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Όπως και μπορεί πολλά από τα μαργαριτάρια-ονόματα που θα βγουν προς τα έξω τις επόμενες μέρες να μην έχουν καμία σχέση με το κύκλωμα.
Τι θα γίνει όμως όταν αποδειχτεί πώς η αναφορά των συγκεκριμένων ονομάτων μόνο τυχαία δεν είναι;
πηγή: Nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive