Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο «συλλογικος» ολοκληρωτισμος της αριστερας και ο «Πρωθυπουργευων». Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Το εσωκομματικο δημοψηφισμα  αντικαθιστα την Βουλη!!
1.Πρωτα συκοφαντουν υβριζουν αποδομουν εξοντωνουν οιονδηποτε δαφωνει μαζι τους. Ειναι προδοτες είναι γερμανοτσολιαδες είναι τροικα εσωτερικου είναι υπηρετες του καπιταλισμου είναι παπαγαλακια…ολοι πλην ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ!!....

Στην ουσια δημοσιως δυσκολα μπορει καποιος να μιληση για τις αποψεις του χωρις να κινδυνευεσει από την θαυμαστη ναζιστικη προσηλωσι της αριστερας στην βια κατά των διαφωνουντων.
2. Εν συνεχεια αφου εξηντλησαν κάθε χρονικο περιθωριο, εγκαταλειπουν τις συνομιλες και προκυρησσουν δημοψηφισμα..Προς εκπληξι τους αποκτουν «λαικη» νομιμοποιησι στην διαλυσι της Ελλαδος μεσω της χρεοκοπιας. Οι τραπεζες  κλεινουν με δικη τους εντολη, οι συναλλαγες παγωνουν οι εταιρειες οι επιχειρησεις υπολειτουργουν,  μειωνουν προσωπικο δινουν αδεια ανευ αποδοχων χωρις ουδεις  πολιτης να συγκινειται  από τον σοφο ελληνικο λαο που αυτοθαυμαζεται μαλλον  για την « υπερηφανεια» την « αξοπρεπεια» την « αυτό απομονωσι»  του , όπως καθημερνως επιδεικνυεται από σειρες γεροντων και αλλων πολιτων που περιμενουν να εισπαρξουν τις συνταξεις τους σε ψιλα.
3 Όταν    η πραγματικοτητα τους οδηγει σ αυτά που αρνουντο και μαλιστα με την βουλα του « εθνικολαικου»  ΟΧΙ, τοτε  με ανυπερβλητη γενναιοτητα προ του γελοιου της αντιφασεως τους- χαρακτηριστικο διαχρονικο γνωρισμα του κομμουνισμου-  παρουσιαζονται ως οι ηρωικοι διαπραγματευτες που πετυχαν το καλλιτερο, για την Ελλαδα, για τους λαους της Ευρωπης που αφωνοι με συγκινησι τους παρακολουθουν ….
Αποδεχονται μια συμφωνια η οποια μολονοτι κατά 10 δις ευρω πιο δπανηρη από εκεινη που η δειλη κυβερνησι ΣΑΜΑΡΑ χαριν λαικισμου απεποιηθη,, παρουσιαζεται ως διαπραγματευτικη επιτυχια ανευ προηγουμενου. Και τουτο,  παρα το « ευτυχες»  γεγονος ότι δηλαδη ο Ελληνικος λαος – γνωστος και αποδεκτος ως ο « «σοφοτερος» λαος διαχρονικως  στην παγκοσμια ιστορια εχει ψηφισει κατ επιταγην του « γελαστου «παιδιου ένα μεγαλο ΟΧΙ για αυτην την οποιαν συμφωνια..
4.Ο Πρωθυπουργευων ενός απεριγραπτου  θιασου  κάθε αριστερο-εθνικολαικης  ριζοσπαστικης τασεως που ουσιατικως ολες διαφωνουν  μεταξυ των,  ανανεωμενου  με ηθοποιους &,  δημαρχους φοροφυγαδες με υπερηφανεια σφακιανης αντρειοσυνης, ,  αληθως κωμικων τυπων  επιτυγχανει με 251 ψηφους μιας συνεργασιμης  και λογικευθεισης αντιπολιτευσως την συμφωνια  Μια συμφωνια πανθομολοπου εχει ξεσκισει το λεγομενο προγραμμα Πετραλωνα Νεα Ελβετια –Ανω μουδιανα ,  Θεσsαλονικης τελος παντων, εχει μεταττρεψει το ΟΧΙ του «σοφου» λαου σε ένα ροζ με  μαυρες τελειες πουα,  -ΝΑΙ  και επαναφερει ένα τριτο μνημονιο, το οποιο πρεπεινα διαπραγματευθει μεχρι τος 20 Αυγουστου 2015!!!! …!! Μαλιστα κατά μια εκκωφαντικη ρητορικη ερωτησι σημερα ο  Πρωθυπουργευων προκαλει τους εσωκοματικους αντιπαλους-και λοιπους τροφιμους του ΣΥΡΙΖΑ  λεγοντας: « Αν κάποιος πιστεύει ότι η συμφωνία που πετύχαμε είναι η χειρότερη από τα τρία μνημόνια να το εξηγήσει με επιχειρήματα.»!!!
5.Τελος αφου ο Πρωθυπουργευων μιας διαρκους πολυμηνης ατελειωτης διαπραγματευσεως συνειδητοποιειε ότι  αδυνατει  « να στρωσει τον κωλο του»  όπως λεει  η παροιμια  και να λοκληρωσει επιτελους  την δουλεια που ανελαβε και που υπεσχεθη..Αλλα μαλλον προτιμουν ως είναι μαθημενοι ολοι αυτοι οι παλιμπαιδες  που τον πλαισιωνουν, να  χαριεντιζονται  να γελουν και να   αναλισκονται σε ατερμονες βαθυστοχαστες  αμπελοφιλοσοφικες συζητησεις με κομμουνιστικα τσιτατα περι μη αποδοχης τετελεσμενων , περι ανατροπης των συχετισμων εως οτου «  κερδίσουμε χρόνο και ανασυνταχθούμε»  ως  εάν σε αμφιθεταρα φοιτητικων συναξεων ,καταληγει ότι αυτή την φορα πρεπι να γινη ένα κομματικo δημοψηφισμα. Ως εάν ο χρονος  που εχουν δεν μετρατι με το ηλικαο ωρολογιο αλλα είναι ακινητος…
 Διερωτωμαο: Εν τελει ποια είναι η λογικη ου Πρωθυπουργευοντος και των συλλογικοτητων  που αλληλοεκπροσωπουνται.
Η συμφωνια που απεδεχθη και υπεγραψε με προγραμμα προαπαιτουμενων , διαπραγματευσεις, τι θα γινει αν το νέο μισθοφορικο δημοψηφισμα των τροφιμων  του κομματος Συριιζα είναι αρνητικο? Θ α τις σκισουμε και τις υπογραφες μας..Και σα υτη την περιπτωσι οι πλειψηφια της Βουλης των 251 θα γινει  “ delete”  από  το κομματικο κρατος? Μηπως  πρεπει καποτε να  αποκατασταθεί ο διάλογος, με ενήλικες σε ένα δωμάτιο????
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive