Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ... ΜΥΤΗ. ΒΙΝΤΕΟ

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας νεαρός άνδρας, όταν απευθύνθηκε σε πλαστικό χειρουργό στην Οκλαχόμα της Αμερικής για να υποβληθεί σε επέμβαση πλαστικής αποκατάστασης κι όταν συνήλθε από το χειρουργείο είδε ότι του έλλειπε η… μύτη.
Παρ’ότι ο πλαστικός χειρουργός Dr. Angelo Cuzalin θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους αμερικανούς χειρουργούς στο είδος του κι όπως υποστηρίζουν άλλοι ασθενείς του δεν έχει παραπονεθεί ποτέ κανείς για τη δουλειά του, στη συγκεκριμένη περίπτωση ακρωτηρίασε τη μύτη του ασθενή του, καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος ο γιατρός αυτό ήταν επιβεβλημένο. Ο ασθενής Vishal Thakkar αναγκάστηκε να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων εξαιτίας μόλυνσης που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης επέμβασής του. Στην τελευταία επέμβαση, όμως, ξυπνώντας από το χειρουργείο διαπίστωσε έντρομος ότι ο γιατρός του είχε κόψει εντελώς τη μύτη…


Το ρεπορτάζ για το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας το κανάλι Fox 23, ενώ η υπόθεση του Vishal Thakkar έχει πάρει την δικαστική οδό.

Δείτε τον Vishal Thakkar στο ρεπορτάζ, να διηγείται την περιπέτειά του με δάκρυα στα μάτια:
Επιμέλεια: Viralnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive