Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΛΒΑΝΙΑ- ΧΙΜΑΡΑ. Γκρέμισαν τα ξημερώματα τον Άγιο Αθανάσιο. Πολλές φώτο



Σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε ο στόχος του δημάρχου Χιμάρας να γκρεμίσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Δρυμάδες. Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η πολεοδομική αστυνομία έφτασε στο σημείο και οι εκσκαφείς έπιασαν δουλειά. Οι λιγοστοί κάτοικοι που έφτασαν στο σημείο ακούγοντας τον θόρυβο των μηχανημάτων...
δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.Απαρηγόρητοι οι κάτοικοι των Δρυμάδων σηκώθηκαν από νωρίς τα ξημερώματα για να μαζέψουν τα κομμάτια του ναού, τα κομμάτια τ ης πίστης τους, τα κομμάτια του εαυτού τους.
http://www.himara.gr/4721-gremisan-ta-ksimeromata-ton-agio-athanasio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.uaVVv5gH.dpuf
Πηγή: www.himara.gr

1 σχόλιο:

  1. Τον γκρέμισαν επειδή ήδη ήταν ένα ερείπιο, έτσι και αλλιώς. Στην περιοχή άλλωστε βρίσκεται και ο τάφος ενός Καθολικού ιεραποστόλου. Άλλωστε στη Χιμάρα υπάρχουν πολλές εκκλησίες και εκκλησάκια όπου οι Χριστιανοί της περιοχής εκκλησιάζονται. Μην παρασύρεστε από τις "ειδήσεις" του Himara.gr και άλλων παρόμοιων ιστοσελίδων, που σκοπό έχουν μόνο να προκαλέσουν εντάσεις και λανθασμένες εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive