Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΕΣΥ ΧΑΧΟΛΕ μην τα βλέπεις αυτά. ΒΛΕΠΕ ... Βαρουφάκη. ΤΩΡΑ !! Τρόικα: "Ξεσκονίζουν" τα στοιχεία στο Γενικό Λογιστήριο - ΦΩΤΟ

Τρόικα: Ξεσκονίζουν τα στοιχεία στο Γενικό Λογηστίριο - ΦΩΤΟ
Από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, άρχισαν στις 10 σήμερα το πρωί σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και θεσμών. Η ομάδα των τεχνοκρατών από ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ και ESM θα " ξεσκονίσει" όλα τα...
στοιχεία που αφορούν στα δημόσια οικονομικά.
Στο ΓΛΚ μετέβησαν περίπου 12 άτομα από τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών με βασικό αντικείμενο τη συλλογή στοιχείων για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών.
Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, θα λειτουργούν -καθ' όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων- αρκετές ομάδες εργασίας, που θα αφορούν στα δημοσιονομικά μεγέθη, το συνταξιοδοτικό καθεστώς, τα εργασιακά, τις αγορές προϊόντων (toolkit ΟΟΣΑ), κ.λπ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive