Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δ. Στρατούλης: Οι δανειστές έχουν καταληφθεί από πανικό επειδή δεν πληρώσαμε το ΔΝΤ

Δ. Στρατούλης: Οι δανειστές έχουν καταληφθεί από πανικό επειδή δεν πληρώσαμε το ΔΝΤ
«Έχουν πολλά να χάσουν». Την εκτίμηση ότι «οι δανειστές πολλά μπορούν να χάσουν (από τα δάνεια που έχουν δώσει στην Ελλάδα), ήδη δεν πήραν τη δόση στο ΔΝΤ και τους έχει πιάσει πανικός», εξέφρασε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης. Κάλεσε μάλιστα το λαό να δείξει αλληλοβοήθεια...
για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο δημοψήφισμα και εκεί οι πολίτες να πουν το «μεγάλο Όχι». Ο κ. Στρατούλης κατήγγειλε μάλιστα πως οι πιστωτές διεξάγουν πολιτικοοικονομικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας και κάλεσε το λαό να αντισταθεί όμως έκανε απέναντι στα τανκς.

2 σχόλια:

  1. έλα ρε αρχικαραγκιόζη που έχουν πάθει πανικό,
    Το μεγαλύτερο μέρος το έχει η ΕΚΤ και το ΔΝΤ, και τυχών υπόλοιπα ομόλογα τρίτων επενδυτών θα τα αγοράσει η ΕΚΤ , αρα λοιπόν ούτε ξένες τράπεζες θα πέσουν , ούτε χαμός στο σύστημα θα έρθει, το μόνο που θα χάσουν ορισμένες χώρες είναι ένα λίγο κάτι από τις εξαγωγές τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive