Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τι λές τώρα. ΠΟΙΟΣ Μητσοτάκης, δεν πιάνει ΜΙΑ μπροστά στον 96 χρονο οδηγό!! Έπεσε σε χαράδρα 70 μέτρων και βγήκε ... τραγουδώντας!! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

96χρονος έπεσε σε γκρεμό και δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά! (Βίντεο και Φωτογραφίες)
Άγιο είχε ένας 96χρονος οδηγός αυτοκινήτου, που κινούταν από τη Ναύπακτο προς το Μεσολόγγι, όταν, στις 16:30 το απόγευμα της Τετάρτης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε χαράδρα περίπου 40 μέτρων. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>

DSC01173.jpg
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της τροχαίας που ανέσυραν τον ηλικιωμένο σώο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
DSC01179.jpg
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 96χρονος άνδρας όχι μόνο διατηρούσε τις αισθήσεις του αλλά δεν είχε υποστεί ούτε γρατζουνιά. Μάλιστα, ο ίδιος ζητούσε να μην τον πάνε καν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, τον ηλικιωμένο άνδρα έψαχναν οι οικείοι του από νωρίς, καθώς τον ανέμεναν στον προορισμό του, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive