Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Η συγκινητική ιστορία ενός μωρού ουρακουτάγκου. Βίντεο



Η ιστορία αυτού του μωρού ουρακοτάγκου θα σας συγκινήσει, μιας και ο μικρούλης πάλεψε με όλη του τη δύναμη για να επιβιώσει μετά από την άσχημη μεταχείριση που γνώρισε από τους ανθρώπους. Το χαριτωμένο ζωάκι, που είναι 10 μηνών, ζούσε κλειδωμένο σε ένα κοτέτσι και το μόνο που έτρωγε ήταν συμπυκνωμένο γάλα, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει μια σοβαρή δυσμορφία στα κόκαλά του. Η ζωή του σώθηκε την τελευταία στιγμή...
από μια μεγάλη φιλοζωική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο Βόρνεο της Ινδονησίας. Φαίνεται πως κτηνίατροι το εντόπισαν στα πρόθυρα του θανάτου και μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά κατάφεραν το σώσουν.
Όπως δήλωσαν όμως οι σωτήρες του, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πλάσμα, που θα μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.
Έτσι λοιπόν, η τραγική ιστορία του μικρού Budi έλαβε τέλος και τώρα ο γλυκύτατος ουρακοτάγκος έγινε δυνατότερος, ενώ ανακουφίστηκε και από τους έντονους πόνους.
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να δακρύσετε κι εσείς μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive