Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τσίπρας απο Ρωσία: Η Ελλάδα δίνει μία μάχη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια προχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αγία Πετρούπολη. Απευθυνόμενος προς τους Ελληνες ομογενείς, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:  «Οι ομογενείς έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους την Ελλάδα, πολλές φορές πιο έντονα, από ό, τι την έχουμε εμείς που μένουμε στην Ελλάδα. Θέλω να σας υποσχεθώ...
όπως και στη Μόσχα όταν σας συνάντησα, ότι θα ξεκινήσουμε μια νέα περίοδο στις Ελληνο-ρωσικές σχέσεις. Και θεωρούμε εσάς, που ζείτε στη Ρωσική Ομοσπονδία, τους σημαντικότερους πρεσβευτές της πατρίδας μας, εδώ.

VIDEO - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ by realmedialive

Τέλος, θέλω να σας πω ότι η Ελλάδα δίνει μια σπουδαία και γενναία μάχη, αυτές τις ημέρες και τους τελευταίους μήνες».

«Έχει περάσει και περνάει ακόμη μια μεγάλη οικονομική κρίση και μεγάλες δυσκολίες. Αλλά, εσείς γνωρίζετε πολύ καλά από δυσκολίες, τις οποίες ξεπεράσατε και καταφέρατε να σταθείτε στα πόδια σας.



Είναι βασικό χαρακτηριστικό του Ελληνισμού, όταν έχουμε στόχο, όταν έχουμε αξίες, όταν έχουμε στοχοπροσήλωση και τις μεγαλύτερες δυσκολίες τις ξεπερνάμε», πρόσθεσε ο ίδιος.



«Είναι σημαντικό κάποιος να γνωρίζει και να αντλεί δύναμη από το γεγονός ότι έχει το δίκιο με το μέρος του. 

Γι’ αυτό και στόχος αυτής της προσπάθειας- δεν είναι προσπάθεια μιας κυβέρνησης αλλά όλου του ελληνικού λαού και όλου του Ελληνισμού- είναι να ξανακάνουμε την πατρίδα μας μια κυρίαρχη χώρα και το λαό να έχει ψηλά το κεφάλι και να ζει με αξιοπρέπεια. Εσείς να είστε περήφανοι που είστε Έλληνες», σημείωσε.

VIDEO-ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ by realmedialive

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με αρκετούς Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στον χώρο, ενώ κάποιοι θέλησαν να τραβήξουν selfie με τον Αλέξη Τσίπρα.

VIDEO - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ by realmedialive

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει, στη συνέχεια, στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της ρωσικής πόλης, ενώ στις 16.15 θα συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive