Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ Β.ΛΕΒΕΝΤΗ....ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ.....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ Β.ΛΕΒΕΝΤΗ....ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ.....
Επειδή πολλοί φίλοι μου ανακάλυψαν το προφήτη πολύ όψιμα και μάλλον αχολούνται πολύ ρηχά με την πολιτική σκηνή αυτού του τόπου,θεώρησα σωστό να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!!!
Πως αυτοί οι ψηφοφόροι του Λεβέντη λίγους μήνες νωρίτερα στις ευρωεκλογές δεν ανακάλυψαν την προφητική του ικανότητα;...
Πως αυτοί οι ψηφοφόροι αγιοποιούν έναν άνθρωπο που μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζε το ρόλο του λαθροεπιβάτη για να εξασφαλίσει μια καρέκλα σε κομματικούς σχηματισμούς;
Copy-paste ενός παλαοκομματικού συστήματος είναι ο κύριος Λεβέντης και το απόδειξε με την διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια.
Ανατρέξτε στις αναρτήσεις μας:
 
 
 
 
 
Πως όμως έγινε αυτό το εκλογικό  ''μπαμ'';
Σε μία «καμπάνια» φανατικών οπαδών κυρίως του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι σε ραδιοφωνικές εκπομπές ζητούσαν «μαζική ψήφο» στον Βασίλη Λεβέντη, αποδίδουν πολιτικοί παράγοντες αλλά και αναλυτές τα εντυπωσιακά ποσοστά άνω του 5% της Ένωσης Κεντρώων στη συμπρωτεύουσα. Ένα από τα ζητούμενα λοιπόν είναι το εντυπωσιακό ποσοστό που συγκέντρωσε η Ένωση Κεντρώων σε όλη την επικράτεια (με 1,79% που αντιστοιχεί σε 110.826 ψήφους έναντι μόλις 17.145 το 2012) αλλά κυρίως στη Θεσσαλονίκη όπου πήρε στη Α' περιφέρεια 5,11% και στη Β' Θεσσαλονίκης 4,04% δεκαπλασιάζοντας τα ποσοστά της σε σχέση με τις εκλογές του 2012.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, «τους τελευταίους μήνες στις τάξεις των φανατικών οπαδών της Θεσσαλονίκης είχε πέσει η ιδέα για λόγους αντίδρασης, και όχι μόνο, να ψηφισθεί η Ένωση Κεντρώων. Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν πληροφορίες ότι σε τέτοιου είδους υποδείξεις είχαν προχωρήσει και γνωστοί αθλητικοί παράγοντες της πόλης, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιωθεί. Όμως είναι βέβαιο ότι οπαδοί κυρίως του ΠΑΟΚ είχαν γίνει ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες ένθερμοι υποστηρικτές του κ. Λεβέντη. Έτσι ίσως μπορεί να εξηγηθεί και ότι ο κ. Λεβέντης σε περιοχές όπως το Κορδελιό ή του δήμου Συκεών όπου υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της εν λόγω ομάδας πήρε μέχρι και 5,8% και ήταν πέμπτο κόμμα.
 
Τώρα σε όσουν αρέσουν οι στατιστικές και οι αριθμοί ψάξτε στα εκλογικά αποτελέσματα της Θεσσαλονίκης και θα δείτε εκπληκτικά νούμερα σε κάποιες περιοχές που σημαίνει ότι οι ψήφοι πήγαιναν ''πακέτο'',οπαδικό πακέτο!!!
 
Και βέβαια και τα οπαδικά site που πρόβαλαν μέσω facebook συρραφή βίντεο με τα ''προφητικα'' λεγόμενα του κ.Λεβέντη.
 
Επειδή κάποιοι λένε ότι δεν αντέχουμε τις μικρές φωνές κομμάτων μάλλον απευθύνονται σε λάθος παραλήπτη.
Δεν αντέχουμε τη βλακεία και τη δήθεν καλοκάγαθη παρουσία του κάθε ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ!!!!

Σημειώνεται ότι η περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει -όπως έχει προκύψει και από άλλες εκλογικές αναμετρήσεις- παράδοση στις «χαλαρές» ψήφους σε μικρά κόμματα τα οποία στη συγκεκριμένη περιοχή «θριαμβεύουν».
http://dynati-ellada.com/

1 σχόλιο:

  1. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ - ΠΕΑΡΑΝ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ - ΕΠΕΣΤΡΑΤΕΥΣΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΘΗ ΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive