Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Aλέξη, όποιος … έσκυψε του έκοψαν το κεφάλι! Του Γιώργου Κουρή

Aλέξη, όποιος … έσκυψε του έκοψαν το κεφάλι!ΓΙΑ να δείτε πόσο… ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι οι ξένοι, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τίποτε άλλο, φθάνει μόνο να δείτε με πόσο «έξυπνο» τρόπο μας ΒΟΥΤΗΞΑΝ από το υστέρημά μας στο πρώτο τρίμηνο που ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός, γύρω στα 8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ. ΟΛΟΙ αυτοί, οι στραβοί, κουτσοί και ανάποδοι ξένοι μας έλεγαν, «Κοιτάξτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας», «Πληρώνετε κανονικά τις δόσεις σας και εμείς θα βρούμε σωστή και έντιμη λύση, για να σας βολέψουμε»… ΚΑΙ δώστου εμείς τα κορόιδα και ψάχναμε για παράδες. Όπου υποψιαζόμασταν ότι υπάρχουν λεφτά του Δημοσίου, στέλναμε το δημόσιο ταμία και τα μάζευε! Μέχρι τους αρρώστους αφήσαμε χωρίς «γάζες» για να πληρώσουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και να αποδείξουμε στους… ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ότι είμαστε έντιμοι άνθρωποι!....
ΑΝ είναι δυνατόν, να νοιαζόμαστε και να αγωνιούμε για να είμαστε συνεπείς σε γνωστούς… ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ, με βούλα, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και του Βελγίου των οποίων οι πρόγονοι επί διακόσια χρόνια υπήρξαν στυγνοί αποικιοκράτες εκμεταλλευτές, όλων των χωρών της Ασίας και της Αφρικής… Όσους δεν πρόφθασαν να κρεμάσουν ή να κουτσοκεφαλιάσουν, τους είχαν και δούλευαν για τους βασιλιάδες και τους αυτοκράτορές τους επί… 24ώρου βάσεως. Είναι θαύμα πώς… επέζησαν πολλοί από αυτούς.
ΤΟ πρόβλημα όμως είναι ότι πάλι πέσαμε στην παγίδα τους, μαζέψαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε και τους τα δώσαμε, για να είμαστε συνεπείς και τώρα αυτοί οι ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ λένε στον Αλέξη, που σαν νέος άνθρωπος σίγουρα θα έχει μείνει άναυδος, βλέποντας την ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ συμπεριφορά των ανθρώπων που κυβερνάνε τον κόσμο, δώστε και άλλα, διαφορετικά δεν συμφωνούμε, και θα σας κλείσουμε τις τράπεζες και θα σας αποτελειώσουμε…
Κ.

  Σήκω φύγε Αλέξη

Γύρνα πίσω στην πατρίδα και κάνε εκλογές ή Δημοψήφισμα

ΠΡΩΤΗ φορά βλέπουμε να γίνεται διαπραγμάτευση, για τον τρόπο εξόφλησης κρατικού χρέους και καμιά πλευρά και κυρίως η πλευρά που τα οφείλει, δηλαδή εμείς, να μην θέτουμε ΘΕΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ του χρέους, όταν μάλιστα όλοι οι πολιτικοί και κυρίως οι μεγάλες τράπεζες και οι γνωστοί οικονομολόγοι είναι σίγουροι ότι πρόκειται για καθαρά ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ χρέος, που έφθασε στα ύψη εξαιτίας των απίστευτα υψηλών τόκων και επιτοκίων που μας έχουν χρεώσει…
ΚΑΙ ναι μεν για το τεράστιο αυτό χρέος ευθύνονται οι παλιοί πολιτικοί, πολλοί από τους οποίους έλαβαν μέρος στο μεγάλο φαγοπότι, μαζί με τους ξένους, αλλά και οι δανειστές τοκογλύφοι φέρουν επίσης τεράστια ευθύνη, πρώτον γιατί έδιναν τόσα πολλά λεφτά, δεύτερον γιατί τα υπερχρέωναν με τα γνωστά πανωτόκια και τρίτον γιατί ήξεραν ότι τόσο μεγάλα δάνεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρωθούν, όπως ΠΟΤΕ δεν πλήρωσε, ούτε μια δεκάρα τσακιστή η Γερμανία, - που μας παριστάνει τώρα τον… μπαμπούλα και τον πρύτανη της συνέπειας και της ηθικής – από τα δάνεια και τις υποχρεώσεις, για τα εκατομμύρια των νεκρών και τις καταστροφές που προξένησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους. 
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ συμφωνία για το χρέος και τις υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους τοκογλύφους δανειστές έπρεπε να είχε ξεκινήσει, όταν «φάνηκε» το πρόβλημα το 2010. ΕΠΡΕΠΕ δηλαδή να ζητούσαμε λογαριασμό ΠΟΣΑ χρωστάμε στην πραγματικότητα, ΠΟΣΑ θα διέγραφαν και μέσα σε πόσες δεκαετίες θα τα εξοφλούσαμε. Διαφορετικά δεν θα έπρεπε να αρχίζαμε καμία κουβέντα με όλους αυτούς του απατεώνες. 
Και δεν λέμε τίποτε μπαρούφες, απλώς καταγράφουμε ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με όλους όσους χρωστάνε, ιδιώτες και κράτη και θέλουν να έρθουν σε συνεννόηση για να δουν ΑΝ μπορεί και ΠΩΣ, θα γίνει κάποια ρύθμιση των χρεών τους. Οι υπεύθυνοι αυτής της ιστορίας που δεν έκαναν καμία διαπραγμάτευση, να είναι σίγουροι ότι ΣΥΝΤΟΜΑ θα λογοδοτήσουν και θα πληρώσουν. 
ΟΠΩΣ πολύ σύντομα θα πληρώσουν και οι πολιτικοί, πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές που δέχθηκαν ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, που είχαμε πάρει από ΙΔΙΩΤΕΣ απατεώνες - ιδιωτικές κλεφτοτράπεζες, FUND, κλπ. «ευαγή» ιδρύματα - να μεταβληθεί σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, για να μην χάσουν οι κλεφτοτράπεζες της Γαλλίας και της Γερμανίας το νταβατζιλίκι τους και τα απίστευτα τοκογλυφικά δάνειά τους. Και έτσι, αντί να είχαμε τώρα απέναντί μας και να συζητάμε, με απατεώνες και λωποδύτες ιδιώτες, που θα μπορούσαμε εύκολα να τους πούμε ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ, «αγόρασε» τα ελληνικά ομόλογα – σκουπίδια η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ και αυτή τα μοσχοπούλησε στην ονομαστική τους αξία, κερδοσκοπώντας άγρια, στα διάφορα κράτη, ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ στους Ευρωπαίους πολίτες δάνεια που δεν μπορούν ποτέ να πληρωθούν. 
Και έχουμε τώρα κάτι ταλαίπωρους και πειναλέους, επί γενιές ολόκληρες «Ευρωπαίους», να μιλάνε για τα λεφτά που τους… έφαγαν οι Έλληνες, μολονότι ξέρουν πολύ καλά ότι αυτοί οι λεβέντες, δεν μας έδωσαν ποτέ ούτε μια δεκάρα τσακιστή, ούτε τους ζητήσαμε, ούτε μας δώσανε και ούτε και είχαν να μας δώσουν, αλλά σαν κορόιδα κάθισαν και τους φόρτωσε τα ΨΕΥΤΟΧΡΕΗ μας η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, για να γλιτώσουν τις τράπεζές τους και τους φίλους ιδιώτες αρχιτοκογλύφους… 
ΕΠΕΙΔΗ βλέπουμε ότι οι… δανειστές μας, έχουν ξεσαλώσει και στην ουσία θέλουν να μας πάρουν, τα λεφτά μας, τα σπίτια μας και τα χωράφια μας και να μας κάνουν όλους σκλάβους για τα επόμενα 100 χρόνια, καλούμε τον Αλέξη να διακόψει τις συνομιλίες, να γυρίσει γρήγορα πίσω στην πατρίδα, να εξηγήσει στον κόσμο τι ακριβώς κινδυνεύουμε να πάθουμε και να προκηρύξει ΕΚΛΟΓΕΣ ή να κάνει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για την τύχη του, δηλώνοντας ότι εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουμε δούλοι των Ευρωπαίων δολοφόνων και αρχιμαφιόζων εκμεταλλευτών αποικιοκρατών και ότι προτιμούμε να γυρίσουμε στη δραχμή και ας ταλαιπωρηθούμε για κανένα χρόνο. 
Γιατί μετά θα πάμε τόσο καλά, ώστε θα έρχονται και θα μας ζητούν… δανεικά… Έρχεται μεγάλη πείνα στην Ευρώπη.
Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive