Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της 7χρονης την 'επνιξε ο αστυνομικός ΠαΤΕΡΑΣ της. ΒΙΝΤΕΟ

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της 7χρονης
"Την Κυριακή μιλούσα με το κοριτσάκι που σήμερα βρήκα αναίσθητο στο κρεβάτι" ανέφερε με τρεμάμενη φωνή, η γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οδού Νεμέας από τα πρώτα λεπτά της τραγωδίας. Η Viktorija Vujisic είναι γείτονας της οικογένειας στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο δεν είχαν σχέσεις και δεν τους γνώριζε προσωπικά. Όταν είδε την αναστάτωση και τους αστυνομικούς στον τόπο της τραγωδίας, ρώτησε τι έχει συμβεί και αν μπορεί να βοηθήσει ως νοσηλεύτρια και οδοντίατρος. "Τρέξτε μου είπαν" ανέφερε και συνέχισε:...
"Την ώρα που ανέβαινα στο διαμέρισμα, η αστυνομία κατέβαζε τον πατέρα. Βρήκα το παιδί αναίσθητο στο κρεβάτι. Δεν είχε σφυγμό. Έκανα προσπάθειες να το επαναφέρω αλλά μάταια". Σύμφωνα με την ίδια μετά από λίγο έφτασε το ΕΚΑΒ όπου συνέχισαν τις προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή το 7χρονο κοριτσάκι.
Όσο για τη μητέρα της 7χρονης, σύμφωνα με την Viktorija Vujisic, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία δεν την άφησε να ανέβει στο σπίτι ενώ μέχρι τη στιγμή που την παρέλαβε ασθενοφόρο, δεν γνώριζε όλη την αλήθεια.
Τέλος, η Viktorija Vujisic που παραμένει συγκλονισμένη από όσα έζησε, γυρνώντας σπίτι της έφερε στο μυαλό της την εικόνα της 7χρονης. Ήταν μόλις πριν από 2 ημέρες, την Κυριακή, όταν την είδε να παίζει στο μπαλκόνι του σπιτιού της με το μικρό αδερφάκι της. Τη ρώτησε το όνομά της και συνομίλησαν για λίγα λεπτά. Σήμερα, σοκαρισμένη, συνειδητοποίησε πως αυτό το κοριτσάκι το βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του.
Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον παιδοκτόνο αστυνομικό έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive