Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

"Ιππότης" ή ΒΛΑΚΑΣ; Λιάγκας: Αν μου έλεγες να πεθάνει η γυναίκα σου ή εσύ, θα έλεγα η γυναίκα μου. ΒΙΝΤΕΟ

Λιάγκας: Αν μου έλεγες να πεθάνει η γυναίκα σου ή εσύ, θα έλεγα η γυναίκα μου
Καλεσμένος στην εκπομπή "Αργά", ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε για τη σύζυγο, τα παιδιά, συγκινήθηκε, αλλά είπε και την φαρμακερή του ατάκα! «Κλαίω σχεδόν καθημερινά όταν βλέπω τα παιδιά μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου προσφέρει τέτοια ευτυχία να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Κλαίω συνέχεια» ανέφερε και πρόσθεσε:...
« Στον τρόμο μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου, δηλαδή θέλω να πεθάνω εγώ για να μην πάθουν κάτι τα παιδιά μου. Μου βγήκε ένα φίλτρο πατρότητας, ότι εμένα χώρισαν οι γονείς μου, ότι είχα αρκετά χρόνια κακή σχέση με τη μάνα μου και μου βγήκε πάρα πολύ έντονο». Η ευαίσθητη πλευρά του Λιάγκα, βέβαια, δεν κράτησε για πολύ, αφού αμέσως μετά, δήλωσε: «Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής! Αν μου έλεγες να πεθάνει η γυναίκα σου ή εσύ, θα έλεγα η γυναίκα μου. Αν μου έλεγαν τα παιδιά σου ή εσύ, θα πω εγώ... Τα παιδιά σου είναι πάνω απ' όλα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive