Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο ΛΑ.Ο.Σ βατήρας του Πατριωτικού Παρεμβατισμού.Του Γιώργου Κρικόπουλου

"Δύο είναι οι εχθροί της πολιτικής και του πολιτισμού: ο λαϊκισμός και ο ελιτισμός." (Μ.Χατζιδάκις).  Επειδή τώρα τελευταία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια διάφοροι πολιτικοί σχηματισμοί η πολιτικά κόμματα με μοναδικό τους γνώμονα την παραπλάνηση του Ελληνικού λαού, θα ήθελα να διαφωνήσω κάθετα με τους τίτλους και τις ταμπέλες που αυτοί τοποθετούν σε αυτά τα παραμάγαζα, καπηλευόμενοι όχι μόνο την έννοια πατρίδα, Έθνος , Εθνικό αλλά και την καπηλεία και τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος στο οποίο ανήκω του ΛΑ.Ο.Σ.  Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα κόμμα γνωστό απο το 2000, ένα κόμμα που θήτευσε στο Εθνικό κοινοβούλιο αλλά και στο Ευρωπαϊκό , ένα κόμμα βατήρας του Πατριωτικού Παρεμβατισμού....
ένα κόμμα που δοκιμάστηκε και μάτωσε στα πλαίσια της Εθνικής προσπάθειας για την οικονομική ανασυγκρότηση της Πατρίδος , ένα κόμμα γνωστό της πάση, ότι θυσίασε τα τότε καλά δημοσκοπικά του δείγματα , (10,05% - 12,70%) για την σωτηρία του Ελληνικού λαού απο τα δεινά που κατέφθαναν και απο μια ενδεχόμενη χρεωκοπία.
Όλα αυτά τα νεοσύστατα αποκόμματα λοιπόν έχουν βάλει ταμπέλες του στυλ εθνικός-έθνος-πατρίδα κλπ , και με προμετωπίδα τον λαϊκισμό , προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το εθνικό -πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων πολιτών.
Εμείς δηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τέτοια αποκόμματα που προσπαθούν να ρίξουν "ρίζες" και να "ριζώσουν" ωσάν τα ζιζάνια, καταστρέφοντας ότι υγιές υπάρχει ακόμη σε τούτο τον τόπο.
Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι όσο και αν προσπαθούν να φτιάξουν προγράμματα και ιδεολογικό υπόβαθρο αλιεύοντας και προσαρμόζοντας θέσεις και προτάσεις απ τον ΛΑ.Ο.Σ, δεν θα τα καταφέρουν διότι είναι γνωστό ότι οι αντιγραφείς όσο και αν προσπαθούν, αντιγραφείς και γραφικοί θα μένουν πάντα.

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!για τη σωτηρία της χώρας πρότεινε και στήριξε τον εφιάλτη Παπαδήμο;;;ψηφίζοντας και το PSI;;;; του χοντροτούρκογλου ο κωλοτούμπας;;;; και μετά ξύπνησες!!!!!!!!!!! καθήστε τώρα στο 0,00 και απολαύστε τις προδοσίες του χοντρού!!!! μέλους της αθηναϊκής λέσχης (στοάς)!!!!!δεν πείθετε κανένα πλέον!!! εντολές της στοάς εκτελούσε το λαμόγιο!!!!!ουστ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ...!!!
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΚΑΤΙ, ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ..... ΤΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....!

      Διαγραφή
  2. ΔΥΘΣΤΥΧΩΣ Ο ΑΛΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΑΡΝΗΣΙΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΙΓΛΩΣΣΟΙ ΟΝΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΤΕΛΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive