Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Νέο μαχητικό αναζητά η Βουλγαρία [βίντεο]


Η Βουλγαρία κινείται σε ρυθμούς προμήθειας νέου μαχητικού για να μειώσει την ρωσική εξάρτηση με την προμήθεια αεροσκαφών νατοϊκών προδιαγραφών. Η διαδικασία αντικατάστασης θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο αν και δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες...
Πάντως δεν ήταν σαφές κατά πόσο η αντικατάσταση θα περιορίζεται στα πέντε μαχητικά αεροσκάφη MiG-21 «Fishbed» του στόλου της Πολεμικής Αεροπορίας ή θα περιλαμβάνει επίσης και τα 12 αεροσκάφη MiG-29 «Fulcrum-A». Τα προηγούμενα προγράμματα εκσυγχρονισμού μαχητικών είχαν επικεντρωθεί στον εκσυγχρονισμό του στόλου των MiG-29 και στην προμήθεια μεταχειρισμένων F-16.
 Αναλόγως της λύσης που θα επιλεγεί τα MiG-29 θα εκσυγχρονιστούν ή θα αποσυρθούν. Αν επιλεγεί ο εκσυγχρονισμός τους θα πρέπει να αγοραστούν νέοι κινητήρες από τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive