Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΛΟΓΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" ΜΕΤΑ ΤΑ "ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ". ΒΙΝΤΕΟ

Τσαπανίδου για τον Σάκη Ρουβά: Αν είναι δυνατόν!

Μετά τη σύνδεση με τη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία «Άξιον εστί» για τα 90 χρόνια  του Μίκη Θεοδωράκη, η Πόπη Τσαπανίδου σχολίασε σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες για τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σε αυτή... «Αυτό το πράγμα πάντως που έχει γίνει με το να βγαίνουν διάφοροι και να λένε γιατί ο Σάκης Ρουβάς πρέπει...
να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη ή όχι... αν είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα να κατακρίνουμε τα πάντα. Αν είναι δυνατόν! Να μην επιτρέπουμε σε έναν άνθρωπο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να κάνει και το όνειρο του πραγματικότητα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα έργο ενωτικό, για ένα έργο που έχει φτάσει στα χείλη του . 

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον το τραγούδι του Θεοδωράκη, που έγινε γνωστός λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, να μην απαιτεί ιδιαίτερες μουσικές γνώσεις και λυρική ερμηνεία ώστε να μπορεί να το τραγουδήσει ο κ. Ρουβάς που έχει πει διάφορα άσματα: τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, μακαρόνια με κιμά κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive