Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η απάντηση Σαμαρά στους δελφίνους και το «καρφί» στον Δένδια

SAMDEN
«Η εσωστρέφεια μπήκε στο συρτάρι», είπε στους δημοσιογράφους ο Αντώνης Σαμαράς, όταν τελείωσε η μαραθώνια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. «Η παράταξη καλείται να προστατεύσει τη χώρα που είναι σε κίνδυνο» είπε στην δευτερολογία του, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Η συνεδρίαση διήρκεσε 10 ώρες. Τοποθετήθηκαν 50 σχεδόν βουλευτές. «Θέλετε συνέδριο;...
Βγήτε μπροστά» Ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε στο αίτημα μεγάλης μερίδας βουλευτών για τη σύγκλιση έκτακτου συνεδρίου, προκαλώντας τους συγκεκριμένους βουλευτές να βγουν μπροστά.
« Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το έκτακτο συνέδριο, αλλά εγώ δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνω. Όποιος θέλει να θέσει θέμα ηγεσίας να το πει τώρα και να προχωρήσουμε στις σχετικές καταστατικές διαδικασίες».
Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους βουλευτές να έχουν κριτήριο την Ελλάδα καθώς όπως είπε «τώρα ζούμε τη μνημονιακή μετάλλαξη του μισού ΣΥΡΙΖΑ» και αποδέχθηκε την αύξηση των αιρετών μελών στο νέο 15μελές κομματικό όργανο το οποίο και θα συγκροτήσει.
Απαντώντας στα σχόλια και τις επικρίσεις βουλευτών για αποστάσεις από το Μέγαρο Μαξίμου όταν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως δεν υπήρξε καμία απόσταση και πως «βουλευτές και υπουργοί μπορούσαν να με βρουν είτε στο κινητό είτε δια ζώσης, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το πρωί της άλλης μέρας.
«Είχαμε ένα διαρκές υπουργικό συμβούλιο, θυμάμαι τον Νίκο Δένδια που μου έλεγε, πρόεδρε πρέπει να ξεκουραστείς και λίγο, τώρα κατάλαβα τί εννοούσε» είπε ο πρώην πρωθυπουργός. Λίγο νωρίτερα είχε ακούσει τον Νίκο Δένδια να ζητά τη σύγκλιση εκτάκτου συνεδρίου για όλα τα θέματα.
Ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δημοσκοπήσεις μπορούν να αλλαξουν σε λίγες μέρες λόγω της σχιζοφρένειας της κοινής γνώμης. «ο Ελληνας είναι διχασμένος μέσα του, ο μισός λέει χτύπα τους ξένους και ο άλλος μισός μη χτυπάς πολύ και να φύγουμε από το ευρώ» είπε στους βουλευτές.
Σαμαράς«έγκλημα η θεωρία της αριστερής παρένθεσης»
Απαντώντας για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η ΝΔ, χαρακτήρισε εγκλημα τη θεωρία της αριστερής παρένθεσης, τόνισε όμως πως είναι εξίσου λάθος και η λογική του ώριμου φρούτου. Ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις με την ΕΚΤ και τις δηλώσεις του κ. Ντράγκι χαρακτήρισε κακά τα νέα τονίζοντας πως «οι δηλώσεις Ντράγκι είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη και φωτογραφίζουν τους λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργείου Οικονομικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive