Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Σε παράκρουση οι Τούρκοι: "Τα ελληνικά μαχητικά παραβίασαν τον εναέριο χώρο"!


Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου, πριν από λίγο, «Ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη παραβίασαν τουρκικό εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο δύο φορές»,  ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός το Σάββατο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα todayszaman.com .
Συγκεκριμένα, δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο, στα ανοικτά των ακτών της  επαρχίας του Αιδινίου... στις 11:14 π.μ., για περισσότερο από επτά λεπτά την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου.
Επίσης ένα  στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου CH-47 παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο στην ίδια περιοχή στις 17:52, για περισσότερο από πέντε λεπτά.
Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι  δύο τουρκικά μαχητικά F-16  ακολουθούνταν από δύο  ελληνικά αεροσκάφη F-16 σε δύο περιπτώσεις, στα ανοικτά των ακτών της Αττάλειας στην νότια Τουρκία, καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive