Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Ηπειρος και Ευρυτανία. ΒΙΝΤΕΟ



Στη δίνη της κακοκαιρίας και της αφρικανικής σκόνης βρίσκεται ολόκληρη η χώρα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή της Ηπείρου, όπου υπερχείλισαν ποτάμια και γκρεμίστηκε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας.  Εικόνες βιβλικής καταστροφής καταγράφονται σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας από νωρίς το πρωί εξαιτίας της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων. 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε...

το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής για να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Ηπείρου. 
Στην περιοχή μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη. Ταυτόχρονα, κλιμάκιο από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ και τεχνικό προσωπικό από τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να εξετάσει τις ζημιές που έχουν γίνει.
Επίσης, θα μεταβεί άμεσα –σήμερα- ένα ακόμα κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο θα μετέχουν ο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί η περιοχή της Ηπείρου και της Ευρυτανίας.


Real.gr  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive