Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ. Ζητείται γυναίκα υποψήφια για το Επικρατείας της ΝΔ. Τι Προτείνει ο μαίτρ του είδους Ν.Γκουσγκούνης. ΣΟΥΠΕΡ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ανακοίνωση του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι δεν θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ούτε και ο  Στ. Παπασταύρου, αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο πέραν των γαλάζιων κομματικών γραμμών για να κλείσει κι η τελευταία εκκρεμότητα με τις λίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων και εκτός του Θ. Φορτσάκη, του Δ. Σταμάτη και του Β. Οικονόμου στην τρίτη θέση έχει επιλεγεί να καταλάβει γυναίκα το όνομα της οποία κρατείται από το Μέγαρο Μαξίμου ως... επτασφράγιστο μυστικό. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σήμερα και μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίζονται οι διεργασίες.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ν.ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ...
Χριστίνα Ρουσάκη 
http://nea-arxh-news.blogspot.com/2012/10/blog-post_3495.html

Χάνα Παναΐδη http://www.mypoco.net/4516.html

Ηλέκτρα Γαλανού http://nightscene.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive