Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Τι έγραφαν τα sms Καμμένου που έστειλε σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές

Τι έγραφαν τα sms Καμμένου σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές
Μηνύματα sms έστειλε ο Πάνος Καμμένος σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές, προερχόμενους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Τους έγραψα....
ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας αυτήν τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού». Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε ότι ο Βασίλης Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Όπως και για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ. Γιαταγάνα. Η κ. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive