
H κυβέρνηση επιχειρεί να οικοδομήσει ένα σύστημα ελέγχου ορισμένων βουλευτών και πολιτικών ομάδων πάνω στον φόβο και την ενοχή, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με το σενάριο της χρεωκοπίας.
Σε περίπτωση που ο στόχος της δεν επιτευχθεί, με τα ίδια μέσα επιδιώκει να χειραγωγήσει και τους πολίτες στις βουλευτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν. Ο φόβος διαχέεται στην ελληνική κοινωνία... με τη συνδρομή ορισμένων μέσων ενημέρωσης τα οποία εκπροσωπούν συγκεκριμένα συμφέροντα της ολιγαρχίας και προσβλέπουν σε περαιτέρω οικονομικά οφέλη από την πλήρη αποσταθεροποίηση.
Πρόκειται για μια στρατηγική που εφαρμόζουν συχνά τα κόμματα της κυβέρνησης την περίοδο της κρίσης. Διαβάστε περισσότερα »
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.