Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Τα βαμπίρρρρρ συνέρχονται. Έκτακτη σύσκεψη των μεγαλοεκδοτών - Ο φόβος τους για τις σφοδρές εξελίξεις!

bobolas_bardinogiannis_psixaris1
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα οι μεγαλοεκδότες όπου εκτός των άλλων εξέτασαν και την πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά και τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Οι τρεις μεγαλοεκδότες Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, Ψυχάρης, συναντήθηκαν προκειμένου να εξετάσουν το τι μέλλει γενέσθαι στο Mega Channel χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία για άλλη μια φορά.Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με πληροφορίες....
η συζήτηση επεκτάθηκε και επικεντρώθηκε κυρίως στις πολιτικές εξελίξεις μετά και την επίσπευση των διαδικασιών της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κατά τη συζήτηση εξέφρασαν την αγωνία τους για τη σφοδρότητα των πολιτικών εξελίξεων και την προοπτική παρατεταμένης πολιτικής αστάθειας στη χώρα.Εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα είχε ολέθριες συνέπειες αφού δεν είναι δυνατόν να προβλέψει κανείς πώς θα αντιδράσει κυρίως ο ξένος παράγοντας.Θεωρούν ότι οι δανειστές δεν αποκλείεται να προβούν σε ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν να αποβούν ολέθριες για την οικονομία του τόπου, τις επιχειρήσεις και την ίδια κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive