Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΠΑΜΕ. ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΚουκουΦΛΩΡΟΥΣ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Νίκο Ρωμανό
Πορεία αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.Λίγο νωρίτερα, αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία στο Μοναστηράκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην πορεία συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 άτομα. Οι συγκεντρωμένοι από το Μοναστηράκι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ομονοίας και μετά στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί σταμάτησαν για λίγο έξω από τη Βουλή....
 Κλειστοί παρέμειναν αρκετοί δρόμοι στο κέντρο, ενώ υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.
20:15 H πορεία κινήθηκε προς τα Προπύλαια.
20:30 Η συγκεντρωμένοι σταμάτησαν στα Προπύλαια ενώ κάποιοι από αυτούς κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια
20:43 Mια ομάδα διαδηλωτών στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, έκαψε κάδους απορριμάτων ενώ αναποδογύρισε και  αυτοκίνητα. Επίσης προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζα.
21:00 Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν λεωφορείο δίπλα στο Πολυτοχνείο στο οποίο και προξένησαν ζημιές.Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα το οποίο τοποθέτησαν μπροστά την οδό Στουρνάρη. Στην πλατεία Εξαρχείων έχουν στηθεί πύρινα οδοφράγματα.
Στο μεταξύ, σε επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατόπιν πρωτοβουλίας του για το θέμα του Νίκου Ρωμανού, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζουν εάν χρειαστεί να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά με το θέμα των σπουδών του. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση που θα λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο που εξετάζει το σχετικό αίτημα του Ν. Ρωμανού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive