Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ...ΤΟΥΡΚΙΑ!

Θα πρέπει, επιτέλους, να λειτουργήσει στην Ελληνική Θράκη ο νόμος, όπως αυτός ισχύει σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σε καθημερινή βάση παρανομίες (π.χ. ύπαρξη και λειτουργία ψευτομουφτήδων, αντιποίηση αρχής, λειτουργία επιχειρήσεων μουσουλμάνων που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη των χρημάτων που διακινούν, λειτουργία παράνομων συλλόγων όπως η ΤΕΞ ή η "Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης" κ.α.). Εάν εφαρμοστεί ο νόμος και εάν οι εξ Αθηνών κυβερνώντες λαμβάνουν σοβαρά τις αναφορές των κρατικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφάλειας, τότε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...
η Θράκη θα απομακρυνθεί από τον κίνδυνο που σήμερα την περιβάλλει, αφού όλοι οι κάτοικοί της θα βιώσουν την μέριμνα και την ασφάλεια της χώρας στην οποία διαμένουν. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive