Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

"Πατριώτες" και τότε, "Πατριώτες" και σήμερα. Του Γιώργου Κρικόπουλου



Στην χώρα μας , πως τα καταφέρνουμε αλήθεια (μόνο εμείς το γνωρίζουμε), μας κυβερνούν μια ιδιαίτερη ελίτ "πατριωτών" με διαχρονική αξία. Αν βάλουμε ως αφετηρία τα μαύρα χρόνια της κατοχής των δυνάμεων του άξονα μέχρι και σήμερα στην κατοχή του ΔΝΤ και των επικυρίαρχων άσπονδων "φίλων" και "συμμάχων" μας, ΔΕΝ έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ!! !...
Πάντα οι ίδιοι μαυραγορίτες,μεταπράτες,κομπραδόροι και κομπιναδόροι κυριαρχούν και πλουτίζουν εν καιρώ εθνικών κρίσεων εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.
Κερδίζουν είτε υλικά αλλά και σε πολιτικό επίπεδο.
Απο την προδοσία της Κύπρου το 1974 τότε, στην προδοσία της ερχόμενης συνεκμετάλλευσης σήμερα. ("πατριώτες" και τότε "πατριώτες" και σήμερα).
Ο ραγιαδισμός τους ΔΕΝ έχει και ιδεολογία.
Ο σημερινός "επιβήτοράς" μας (Αντωνάκης), μιλώντας (προ μηνός) στην νέα επενδυτική γενιά και επιχειρηματικότητας, μας αποκάλυψε τι θα πρέπει να σημαίνει "πατριωτισμός στην Ελλάδα (για τους κολεγιόπαιδες βέβαια)...
Πατριωτισμός και Ελλάδα σημαίνει υπερηφάνεια μας είπε..(δηλαδή κάτι σαν gay pride)!
Πατριωτισμός και Ελλάδα σημαίνει ελευθερία μας είπε (κάτι σαν την απελευθέρωση του εμπορίου και των απολύσεων δηλαδή)..
Πατριωτισμός και Ελλάδα σημαίνει να παρακαλάς την τρόϊκα να έρθει (ξαναέρθει) και να λες ΝΑΙ σε όλα πριν ακόμη στα απαιτήσουν αυτοί, (δανειστές- επικυρίαρχοι-επιβήτορες).
Μίλησε,μίλησε και έδωσε σε όλους μας μαθήματα αξιοπρέπειας και πατριωτισμού με πιστοποίηση δια χειρός καγκελαρίου Μέρκελ....

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΟΥΡΚΙΟΓΛΟΥ, ΓΑΠ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΔΕΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive