Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Για δολοφονία κάνει λόγο ο πατέρας της 28χρονης Ιωάννας

Για δολοφονία κάνει λόγο ο πατέρας της 28χρονης Ιωάννας

Για δολοφονία έκανε λόγο ο πατέρας της της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου, που «χάθηκε» στην άσφαλτο, μετά την φονική καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι, το βράδυ της Παρασκευής. Ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος και να πληρώσει:...
«Πρόκειται για δολοφονία. Κάποιος εγκληματίας την Παρασκευή, ασφαλτόστρωσε το 61ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λάρισας, με υλικά περίεργης προέλευσης. Τα λάδια που έβγαιναν από κάτω με την βροχή που υπήρχε γινόταν γράσο. Δεν μπορεί 35 αυτοκίνητα να είχαν όλα χαλασμένα τα φρένα! Κάποιος εγκληματίας, έχει γίνει κι άλλες φορές στην Ελλάδα, σκότωσε το παιδί μου. Θέλω να πληρώσει. Να τον βάλουν μέσα ισόβια! Να εξαφανιστεί από τον κόσμο. Σκότωσε το κορίτσι μου».
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πατέρας της Ιωάννας, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει νεκροψία στο άψυχο κορμί της κόρης του.
Μόλις προσπέρασε τον Γολγοθά της γραφειοκρατίας, άκουσε από τα χείλη των υπευθύνων να του λένε πως «δεν γίνεται να την κάνουμε. Εμείς Σάββατο-Κυριακή δεν δουλεύουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive