Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΙΣ 25/1 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ & ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Χρωστάμε ΠΟΛΛΑ στους νεκρούς μας, σ`αυτούς που δολοφονήθηκαν και οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία , ευαίσθητοι πολίτες που ΔΕΝ άντεξαν την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό τους. Στους χιλιάδες νεκρούς Έλληνες, στο αίμα που άδικα χύθηκε, χρωστάμε στην μνήμη τους να τιμωρήσουμε τους εκτελεστές τους. Τους αίτιους αξίζει η εσχάτη των ποινών και η παραδειγματική τιμωρία τους, με το βρώμικο αίμα τους θα γράψουμε μια φράση: "ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ".  Δεν υπάρχει πια οίκτος και ανοχή στις εκκλήσεις για λύπηση, όταν οι δικοί μας αγνοί πολίτες σφάδαζαν εκλιπαρώντας για μια δουλίτσα, για να μπορούν να πάρουν μια φρατζόλα ψωμί να ζήσουν, λίγο γάλα για τα παιδιά τους, να πληρώσουν ρεύμα και νερό, τα άθλια καθάρματα έκλειναν τα βρωμερά αυτιά τους και τους έδειχναν την ... κρεμάλα. Πως να λυπηθείς αυτά τα τέρατα τώρα που καλούνται να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους;...
Πως μπορείς να συγχωρέσεις τους αίτιους των χιλιάδων θανάτων γερόντων που οδηγήθηκαν στον θάνατο απο πείνα, κακουχίες , αρρώστιες; Συγχωρούνται αυτοί που οδήγησαν τα παιδιά μας στα πονεμένα μονοπάτια της ξενιτιάς σκορπώντας θλίψη και οδύνη στους δικούς τους; Σ`αυτούς που διέλυσαν αγαπημένες οικογένειες; που ξεπούλησαν μέχρι και τα οικογενειακά τους κειμήλια, τα χρυσαφικά τους για ενα πιάτο φαϊ , που πούλησαν τα σπίτια τους στο 1/3 αξίας τους που τόχτισαν με αίμα & ιδρώτα και αναγκάστηκαν σε .. άτακτη φυγή για να ζήσουν σε χώρες όπου γης; το χρωστάμε σ`αυτούς που βρίσκονται στις φυλακές για δάνεια του αέρα που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν αφού τα είχαν χρυσοπληρώσει, είτε στις εφορίες είτε στις τράπεζες. Για αυτά και χιλιάδες άλλα, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ - Ν,Δ. και μετά ραντεβού στα νεκροταφεία , με ένα κεράκι να τιμήσουμε την μνήμη αυτών που άδικα χάσαμε και τους κλαίμε μέρα νύχτα.
ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive