Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Νο 1. Ο Λυκούδης μηνύει Παραστατίδη και Βουδούρη. ΒΙΝΤΕΟ



Μήνυση κατά των ανεξάρτητων βουλευτών Θεόδωρου Παραστατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη που άφησαν υπόνοιες ότι υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις χρηματισμού βουλευτών θα υποβάλλει ο Σπύρος Λυκούδης. 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής που ψήφισε τον Σταύρο Δήμα ως νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας «φωτογραφίζεται» από τους Παραστατίδη και Βουδούρη ως πιθανώς χρηματισμένος βουλευτής. 
Μιλώντας στο Mega o Σπύρος Λυκούδης...

προχώρησε σε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας ότι είναι «πολιτικά σκουλίκια όσοι αφήνουν υπονοούμενα» για χρηματισμό ανεξάρτητων βουλευτών. Όπως είπε ο Σπύρος Λυκούδης το γεγονός ότι καταψήφισε τον προϋπολογισμό θα πρέπει να διαχωρίζεται από τη θετική του ψήφο υπέρ του Σταύρου Δήμα, καθώς από τον Μάιο είχε ταχθεί υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. 
Νωρίτερα, οι δυο βουλευτές σε κοινή τους ανακοίνωση άφησαν βαρύτατες υπόνοιες ότι όσοι ανεξάρτητοι βουλευτές ψήφισαν την υποψηφιότητα Δήμα ενδεχομένως να χρηματίστηκαν. 
Real.gr ΛΥΚΟΥΔΗΣ από realmedialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive