Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΝ ΖΩΗ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η πύρινη ομιλία του +Αρχιμανδρίτη Μεθοδίου στην Αλεξανδρούπολη στις 07-12-2014 στην αίθουσα Κοινωνικών Εκδηλώσεων "Κτήμα Βασίλη"

Αγαπητοί αδελφοί,
Σε μία γεμάτη αίθουσα Κοινωνικών εκδηλώσεων και εν μέσω φίλων, αδελφών και προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εκδήλωση κατά της Πανθρησκείας και της παναιρέσεως του Οικουμενισμού.
Η ομιλία του Πανοσιολογιοτάτου Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Αρχιμανδρίτη κ. Μεθοδίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εκδήλωση των τεσσάρων (4) συνεπώνυμων Συλλόγων «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 με θέμα : «Ο Οικουμενισμός η απόλυτη αίρεση». Αγωνιστικοί χαιρετισμοί και θερμές ευχαριστίες, εκ του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» Αλεξανδρούπολης. ΒΙΝΤΕΟ>>
http://esfigmenou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive