Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Φιλενάδα, υποσχέσου ότι δεν θα το κάνεις και εσύ! Η πιο μπλιαχ μόδα! BINTEO

Φιλενάδα, υποσχέσου ότι δεν θα το κάνεις και εσύ! Η πιο μπλιαχ μόδα!
Είναι και κάτι μόδες ... απίστευτες! Αλλά αυτή ξεπερνά κάθε αίσθηση κακογουστιάς! Το νέο trend θέλει τις γυναίκες και να αφήνουν αξύριστες τις μασχάλες τους αλλά και να τις βάφουν παστέλ! Αυτή η απίστευτα κακόγουστη τάση με τις βαμμένες σε παστέλ τόνους μασχάλες έχει μπεί για τα καλά και στις selfies να ανεβαίνουν στα social. Αυτό το trend...
υπήρχε και παλιότερα. Και το είχαν ακολουθήσει και αρκετές διάσημες. Τον προηγούμενο μήνα η Roxie Hunt είχε ανεβάσει ένα σχετικό post γράφοντας: "Δεν είναι μυστικό πως κάποιες από εμάς επιλέγουν να μην ξυρίσουν τις μασχάλες τους. Όλο και πιο συχνά γνωρίζω γυναίκες που αρνούνται να ξυρίσουν τις μασχάλες τους θέλοντας έτσι να μην υποκύψουν στο πρότυπο ομορφιάς που τους επιβάλει η κοινωνία. Πάντα ήθελα να βάψω τις μασχάλες κάποιου. Και η αλήθεια είναι ότι το έχω κάνει μια φορά αλλά ήταν πολύ αργά και είχα πιει πολλά κρασιά!". Ενώ σήμερα στο youtube μπορείς να βρεις κάμποσα βιντεάκια που σου δείχνουν πώς να βάφεις τις μασχάλες σου... Φιλενάδα, υποσχέσου ότι δεν θα το κάνεις και εσύ!  

1 σχόλιο:

  1. Ως συνήθως οι γυναίκες ασχολούνται σε όλη τους την ζωη μόνο με τρίχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive