Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ. ΝΟΜΙΚΗ. ΧΗΜΙΚΑ, ΜΑΤ, ΞΥΛΟ & ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Το πανεπιστήμιο αντί να ανήκει σε φοιτητές, ανήκει σε ΜΑΤατζήδες»

Νέα επεισόδια έλαβαν χώρα λίγο μετά τις 10:30 όταν άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν επίθεση στους συγκεντρωμένους φοιτητές της Νομικής, στον πεζόδρομο δίπλα στην Πρυτανεία.  Ένας φοιτητής χτυπήθηκε στο πρόσωπο, (ΦΩΤΟ)ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εκ νέου χρήση χημικών και δακρυγόνων. «Το πανεπιστήμιο αντί να ανήκει σε φοιτητές, ανήκει σε ματατζήδες...
Τα ΜΑΤ μας έκαναν επίθεση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και μας βάρεσαν. Αυτή είναι η δημοκρατία του κ. Φορτσάκη, αυτά βλέπουμε κάθε μέρα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει όλη η κοινότητα και η ακαδημαϊκή και η φοιτητική να καταδικάσει το περιστατικό». 
Ο αριθμός των συγκεντρωμένων φοιτητών σε σχέση με το πρωί έχει αυξηθεί και πλέον ξεπερνούν τους 100. 
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τα ΜΑΤ απώθησαν τους περίπου 20 αρχικά συγκεντρωμένους φοιτητές από τη Νομική, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας. 
Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η Νομική παραμένει από το βράδυ της Τετάρτης αποκλεισμένη από διμοιρίες των ΜΑΤ και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.























3 σχόλια:

  1. Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στον Ελληνικό λαό και όχι στην μειοψηφία του ΣυριζοανταρCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πρώτη φωτογραφία ο κύριος δεξιά τι ρόλο βαράει.... κάτι μου θυμήζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ? ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ! Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ! ΜΩΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ8 ΣΤΡΩΣΟΥΝ.......,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive