Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α

Στα δύσκολα αναδεικνύονται και οι ηγέτες και οι ικέτες. Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλο τον ελληνισμό και ο ηγετίσκος Σαμαράς αρνείται και την  ελαχίστη συναίνεση . Αυτή την ελαχίστη υπόδειξη που τόλμησε να του κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα στερνά της προεδρίας του. Τι κρύβετε κ Σαμαρά πίσω από αυτή την άρνηση  της υποχρεώσεως σας; Το ότι η Ελλάδα  << Γύρισε σελίδα>> και τα δίνει όλα;  Πάνω από τα προσωπικά και κομματικά σας συμφέροντα είναι η πατρίδα, το έθνος, ο λαός και ο ελληνισμός όλος. Είναι υποχρέωση σας να ζητήσετε εσείς την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών από τον κ Παπούλια με την συμμετοχή και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε οι αποφάσεις να είναι ομόφωνες. Ή θα  ακολουθήσετε   την προδοσία Σημίτη με τα Ίμια με εκείνο το λεβέντικο << Ευχαριστώ τους Αμερικάνους>>. 
Και  Εσείς κ Πρόεδρε της Δημοκρατίας δεν είναι αυτονόητο ότι έχετε τεράστια ευθύνη;...
  Δεν έχετε ορκιστεί για την προστασία της χώρας; Πάρτε πρωτοβουλία και φέρτε όλους τους Πολικούς Αρχηγούς ενώπιων των ευθυνών τους δεν μπορείτε να μένετε θεατής με μόνο  διαπιστώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive