Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΕ και Ευρώ είναι οι ρίζες των δεινών μας. Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος

Αν είναι να γίνουν επωφελείς για τον Ελληνικό Λαό μεταρρυθμίσεις, ελπίδα μπορεί να υπάρξει, μόνο με την αποδέσμευση από την ΕΕ (των 4 ελευθεριών), και το ευρώ. Η εγκαθίδρυση της γνήσιας λαϊκής κυριαρχίας, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα, είναι το τρίτο ζητούμενο.
Όλα τα λοιπά είναι αυτομαστίγωμα, προς τέρψη των  νεο αποικιοκρατών και των ντόπιων ελληνόφωνων τυχοδιωκτών. Παιδιά, έχουμε όλοι και αγωνιούμε γι αυτά. Δεν μπορούμε όμως, να σκεφτόμαστε ως κάφροι και ιθαγενείς και να αποδεχόμαστε μοιρολατρικά και δουλικά, με αίσθημα συλλογικής ευθύνης, ό,τι μας επιβάλλουν! Πρέπει, να δούμε καθαρά, τι παρεμβλήθη μεταξύ 1980 και σήμερα, που έφεραν την καταστροφή. Κυρίως τα εξής δύο: ΕΕ και Ευρώ!!!...

Με την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και προϊόντων (δύο από τις τέσσερις ελευθερίες) κατέστρεψαν το δικό μας πρωτογενή και δευτερογενή τομέα παραγωγής και εξαγόρασαν τις δικές μας υγιείς επιχειρήσεις με παλιόχαρτα και λογιστικούς αριθμούς.
Με την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας,(βάσει της πράξης προσχώρησης) και του εθνικού μας νομίσματος (είσοδος στην ευρωζώνη) καθόριζαν πλέον οι γραφειοκρατικές δυνάμεις του σύγχρονου ολοκληρωτισμού την αποβιομηχάνισή μας, την καταστροφή της πραγματικής μας οικονομίας και τη μετατροπή μας σε υπηρέτες και πόρνες του τουρισμού. Τώρα μας καθορίζουν πλέον και τη δημοσιονομική μας πολιτική. Βάλαμε δηλαδή τους νταβατζήδες μέσα στα σπίτια μας.
Γίναμε αποικία των σύγχρονων ξενόφερτων σουλτάνων με τη συνέργεια των ελληνόφωνων εδώ τσογλανιών, που έχουν ονοματεπώνυμο! Τώρα, στο Παρίσι μας θέλουν αλυσοδεμένους εμάς και τους απογόνους μας εις τους αιώνες τους άπαντες. Ζητούμενη είναι πλέον η απελευθέρωσή μας, με τόλμη, αρετή, καθαρό μυαλό και συγκεκριμένους στόχους!
Απλά πράγματα είναι: "ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ"!!!
Αθανάσιος Καρανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive